Medencés ikerház Ecseren

99 900 000

Ft

624 375 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 11., 08:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
160 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
555  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Pest megyében Ecseren kínálunk megvételre egy össz: 160 m2-es, 2 szintes, 5 +1 szobás, Úszómedencével és Szaunával felszerelt ikerházat. A medence eltolható polikarbonáttal fedett, így hűvösebb időben is használható. Az ingatlanhoz egy 555 m2-es saját kertrész és 2 autó részére viakolorral burkolt, átlátszó tetővel rendelkező felszini beálló is tartozik. A kert parkosított, tujákkal és növényekkel beültetett. A kertben egy faház is megtalálható, mely szerszámok, kerti bútorok és biciklik tárolására is alkalmas.

Az ingatlan DK-i fekvésű, így világos, körbenapozott. A földszinten előszoba, egy amerikai konyhás nappali + étkező, hálószoba, zuhanykabinos fürdőszoba+ wc, gardrob helyiség és egy mosókonyha került kialakításra. A tágas terekkel és nagy belmagasssággal rendelkező ingatlanban egy működő kandalló is megtalálható, ami télen nagyon hangulatos. A nappaliból közvetlenül a 23 m2-es mediterrán stílusú teraszra és a kertbe léphetünk ki.

Az emeletre elegáns lépcső vezet. Ezen a szinten egy nappali, 3 hálószoba, dolgozószoba és egy kádas fürdőszoba található. A fűtés gáz-cirkó berendezéssel történik, de a hűtő-fűtó klímával is megoldható. A ház kitűnő adottságokkal és átlagos rezsivel rendelkezik. Az ingatlant a tulajdonosai felújították, korszerűsítették így egy tisztasági festést követően költözhető.

Kinek ajánlom az ingatlant?
pároknak vagy családoknak 2-3 gyermekkel tökéletes választás,

A közlekedés és az infrastruktúra jó, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási és sportolási lehetőségek a közelben megtalálhatóak. A buszmegálló pár perc sétatávolságra elérhető így az Örs vezér tere és az M2-es metró 35-40 perc alatt megközelíthető. Vonattal a Keleti Pályaudvar 25 perc, az M0-ás körgyűrű pedig 5 perc alatt autóval elérhető.

További információért és a megtekintés miatt kérem hívjon bizalommal a megadott telefonszámon akár hétvégén is. Wellness élmény felsőfokon, medencével és beépített szaunával rendelkező nagyméretű ikerház keresi új tulajdonosát.

Cégünk a NETT Ingatlan Stúdió az ingatlanok értékesítése mellett értékbecsléssel, lakberendezési és építészeti tanácsadással, hitelügyintézéssel, és jogi tanácsadással segíti az ügyfeleket. Ha eladná ingatlanát, vásárolna, bérelne, vagy kiadó lakással rendelkezik keressen a megadott telefonszámon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146984694

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn