Luxusotthon Veresegyház zöldövezeti részén üzlettel v. 2 generációnak!

company_logo

179 000 000

Ft

716 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 08:28
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
250 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
931  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Videó elérhető:

*** Egyedi Kialakítású, Energiatakarékos Otthon Az Igényes Ingatlanok Szerelmeseinek! ***

Erdő Mellett Földszintes Családi Ház Eladó egy teljesen külön bejáratos lakrésszel, ahol Vállalkozását üzemeltetheti, vagy akár Két Generáció együtt-, de mégis különélésére is alkalmas, esetleg Kiadható extra jövedelemszerzés céljából!

Az ingatlant tulajdonosai megbízás alapján saját részre építtették, így a tervezést, építkezést végig felügyelték. Ennek, és a minden apró részletre odafigyelő tervezői precizitásnak köszönhetően egy magas minőségű, kitűnő térszervezésű, szeretett otthonná épült meg.
Ebben a kivételes otthonban, mint minden, a hideg-, melegburkolatok és a szaniterek is magas minőségűek.

Helyiségek szintenként:

- Pince szint: 21nm pince, mely a garázsból nyílik, raktározásra és szabadidős tevékenységekre is egyaránt használható.

- Földszint: A főbejárat egy 19nm-es fedett, térkövezett előtéren keresztül közelíthető meg, mely szélfogóként is remekül funkcionál. A biztonsági bejárati ajtón a tágas előszoba fogad minket, valamint a remekül kihasznált, végig szekrényekkel beépített közlekedő folyosó.
Jobbra nyílik a 41nm-es elegáns és modern nappali-konyha-étkező hármas, ahonnan többek közt a szemközti erdőre látunk rá, valamint aminek központi látványeleme a modern kályha, és a hatalmas és fiatalos, beépített konyhabútor prémium minőségű háztartási gépekkel.

A földszinten található még három tágas hálószoba, egy fürdőszoba, egy külön wc, egy pici hobby szoba, egy gardrób és a garázs. A ház U alakú kialakításából adódóan a földszinti helyiségek közrefognak egy szélvédett, kellemes hangulatú teraszt, melyre a nappaliból és a közlekedő üvegfalán keresztül is kiléphetünk.

- Emelet: A ház kívülről megközelíthető, külön bejárattal rendelkező tetőtere rejti azt a 44nm-es lakóteret, mely igényes kialakításával kiválóan alkalmas akár különálló lakrésznek, akár irodának, vagy egyéb üzletnek, szolgáltató helyiségeknek. Ehhez a lakótérhez egy 70nm-es WPC burkolatú tetőterasz is tartozik. A fenti lakrészben nyáron klímaberendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.

Műszaki tartalom:
A 931nm-es parkosított telken elhelyezkedő 250nm-es, két külön bejárattal rendelkező otthon 2013-ban épült, főfalai 38cm-es kiváló hőszigetelő képességű Klíma Téglából készültek, melyre 10cm vastag Hőszigetelés került.
A födém mindenhol Monolit Vasbeton Födém 20cm-es EPS hőszigeteléssel, és egy, a tetőről megközelíthető világító ablakkal, mely a folyosónak biztosítja a nappali fényt.

A nyílászárók modern, 3 Rétegű Hőszigetelt Ablakok, a tágas belső terek az ideális tájolásnak hála egész nap napfényesek, árnyékolásukról központilag vezérelhető Elektromos Redőnyök gondoskodnak.
Az ideális hőmérsékletért a gépészeti helyiségben elhelyezett új, gazdaságos Kondenzációs Gázkazán felel padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal, valamint külön fűtéskörrel a 2 lakótér számára, míg az alternatív melegítésért és hangulatért a nappaliban megépített Látványos Kályha a felelős a fázós őszi/téli estéken.
A család biztonságáról a beépített Riasztó Rendszer és a wifiről vezérelhető Kamera Rendszer gondoskodik, míg közvetlen környezetünket a Központi Porszívóval lehet könnyedén tisztán tartani.

A Gondozásmentes WPC Kerítéssel körbezárt intim kert öntözését könnyedén megoldhatjuk a telken belüli saját Fúrt Kutunk vizével, a kerti holmikat pedig bepakolhatjuk a 7nm-es KERTI Tárolóba.
A gépkocsik ingatlanon belüli elhelyezésére a garázson kívül egy fedett és 2 nyitott kocsibeálló is rendelkezésre áll.

Az ingatlan Veresegyházon belül az egyik legkedveltebb kertvárosias övezetben helyezkedik el. A szomszédok csendesek, kedvesek, barátságosak, a házzal szemben erdő van, így a természet szinte körülveszi a házat. Autóval és a helyi busszal is könnyen megközelíthető otthon, ugyanakkor a Nyugati pályaudvarra közlekedő vonat megállója is csupán 8 perc alatt elérhető gyalogosan.

Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik szeretnének egy egyedi kialakítású, magas minőségű anyagokból épült, azonnal költözhető házba költözni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142780013

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn