Lake Forest villaparkban minimál ikerház eladó!

company_logo

280 000 000

Ft

1 458 333 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
192 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
800  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2019

Leírás

MOGYORÓD PRÉMIUM LAKÓPARKJÁBAN A LAKE FOREST VILLA PARKBAN ELADÓ MINIMÁL STÍLUSBAN ÉPÜLT IKERHÁZ!
Elegáns, zöldövezeti környezetben képzeli el leendő otthonát?
Modern, letisztult, biztonságos, de kis lakóközösséggel rendelkező környéken szeretne lakni?
A 2019-ben minimál stílusban épült ikerház felek között két dupla garázs van, így áthallás kizárt. Ikerházakhoz képest szokatlanul tágas telken, közel 800 nm-es gyönyörű telekrésszel rendelkezik. A ház nettó 152 nm-es, amihez 38nm-es fűtött, szigetelt dupla garázs, valamint több, mint 40 nm terasz tartozik.
A földszinten tágas, 52 nm-es nappali-étkező-konyha, valamint tároló, előszoba és mosókonyha található. Az emeleten 4 hálószoba és 2 fürdő teszi kényelmessé az életteret. Az egyik fürdő a szülői hálóból nyílik, a másik a napfényes közlekedőből. Minden helyiség rendelkezik ablakkal, amelyek 3 rétegű üvegezéssel, elektromos aluredőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek. A ház 18 cm-es grafitos szigeteléssel van ellátva, így passzív házakhoz közeli energiatakarékosság jellemzi.
A fűtés és hűtés levegős hőszivattyúval működik padlón és plafonon történő hőleadással szobánként vezérelhető termosztáttal. Központi hővisszanyerős szellőztető rendszer gondoskodik a folyamatosan tiszta, friss levegőről. A tető elő van készítve napelemek számára, de a rendkívül alacsony rezsi miatt egyelőre nem lett telepítve. Minden szobában kiépítésre került UTP csatlakozás, valamint menedzselt irodai szintű wifi hálózat több hotspottal minden szinten, garázsban és az udvaron is. Professzionális kamerarendszer és több zónás biztonsági rendszer gondoskodik az éjjel-nappal biztonságos életről. Okos otthon segítségével telefonról vezérelhető, programozható a világítás és az elektromos eszközök egy része. Mindenhol minőségi burkolatok, szaniterek és bútorok kerültek beépítésre amelyek a gépesített konyhával együtt a vételár részét képezik. Az ablakok előtt mozgatható, lézervágott design árnyékolók dobják fel a minimalista homlokzatot, amelyek mögött dekor világításhoz kábelezés is ki lett építve.
A kertben sok zónás automata öntözőrendszer gondoskodik a szép környezetről külön locsolásmérővel felszerelve. A teraszon egy telepített 6 személyes jacuzzi valamint egy egyedi gyerekjátszó teszi kellemesebbé a kint töltött időt. A csapadékvíz elvezetése rejtett módon történik. Az előkert az utca felé nyitott, követve a parkban szokásos igényes minimalista stílust. A kert hátsó részén egy fedett kerti pavilon készül, ami akár grillezőhelyként is használható.
A villapark gyönyörűen gondozott, kertésszel és 24/7 órás portaszolgálattal üzemel. A parkon belül található játszótér, sportpálya, közösségi tér, szabadtéri önsúlyos edzőpálya. Az alacsony telekszámnak köszönhetően nem zsúfolt, nem forgalmas, így családosok számára ideális, de bármilyen korosztálynak megfelel.
Érdeklődni: Pál Andrea
Bármelyik Duna House-os ingatlannal kapcsolatban várom hívását!

Referencia szám: HZ514289

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 125086057

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn