Közvetlen vízparti építési telek Délegyházán

24 900 000

Ft

34 923 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Méret:
713 m²

Hány százalékban beépíthető?:
20  %

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
nincs
Csatorna:
utcában

Leírás

A fővárostól 25 km-re fekvő Délegyháza egyik csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában eladó egy 1427 nm összterületű, Közvetlen Vízparti, jelenleg kivett, beépítetlen terület besorolású, osztatlan közös tulajdonú építési telek 1/2 tulajdoni része, mely természetben 713 nm nagyságú.
A telekrész a délegyházi ingatlannyilvántartásban a 880/5. hrsz alatt található, a fotók közé csatolt megosztási vázrajzon a I. jellel megjelölt.
A teljes (1427 nm-es) ingatlan jelenleg üdülő építési övezetben szerepel, Lke(3)-as kertvárosias övezetbe sorolása folyamatban van, mely a településfejlesztési osztály állásfoglalása alapján 2024. nyarán történik meg.

!!! A telek vásárlása kiváló befektetési lehetőség is egyben, mert az átminősítés után értéke azonnal kb 50%-kal növekszik !!!

A vízparti telek közúton jól megközelíthető, közvetlen környezetében már rendezett belterületi ingatlanok találhatók. A közművek a telket határoló közút mellett a gáz kivételével rendelkezesre állnak.

A település folyamatosan fejlődik, infrastrukturája remek, élhető termeszeti környezettel, kitűnő klímával, gazdag elővilággal rendelkezik. A Délegyházát körbe ölelő egyedulálló tórendszer hatalmas vizfelülete számtalan lehetőseget kínál fürdésre, horgászatra, a környező térség pedig kirándulásra, lovaglásra. A telek kiválóan alkalmas állandó lakhatásra vagy üdülési célra családoknak, de jó szívvel ajánlott egy jó befektetésben gondolkodó vállakozó számára is. Az élhető méretű ingatlan elhelyezkedéséből adódóan különleges adottságú, a környéken az utolsó, közvetlen vízparti telkek egyike, ahol bárki felépítheti álmai otthonát (lásd a látványtervet a csatolt fotók között), idén még 5% ÁFA-val!!

Várom hívását!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146211221

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn