Közvetlen kijárattal a tófürdőre

company_logo

31 900 000

Ft

55 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

máj 6., 08:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
utcában

Hány százalékban beépíthető?:
30  %

Méret:
580 m²

Leírás

Közvetlenül a Tófürdőnél
Gyömrő központjában, mégis csendes, zöld környezetben a város egyik legkedveltebb részen, közvetlenül a Tófürdőnél (melyhez a teleknek közvetlen lejárata van) kínálunk megvételre egy 1185 nm osztatlan közös tulajdonú telek első felét az utcafrontról közös behajtóval, a terület többi része saját tulajdonú, amin kialakítható akár különálló 2-3 férőhelyes parkoló, a terület többi része pedig érvényesített, engedélyezett tervrajz alapján beépíthető.
A telek az új energetikai szabályoknak megfelelő tervrajzzal együtt kerül eladásra, mely később igény szerint módosítható.
Az utcafronti telken belül van a víz,áram és csatorna is.Az alap már elkészűlt.A látványtervek és az építési engedély adott.,Lke--2 besorolású, 30%-ig beépíthető ( kb: 600 nm-es az építési telek). A telek hátsó részen egy másik családi ház is megépül majd,azonban ezek semmi módon nem kapcsolódnak majd egymáshoz.
Elhelyezkedésének köszönhetően szinte minden megtalálható néhány utcán belül (egészségház, iskola, óvoda, posta, élelmiszerbolt, pékség, hentes, stb. ) . A szomszédban van egy park, játszótér, illetve a közkedvelt gyömrői Tófürdő, valamint a hórgásztó.
A telek adottságai igazi kuriózumnak számítanak,a környéken szinte egyetlen építési telek sincs az pedig, hogy közvetlen kijárata van a tófürdőre igazán értékessé teszi.
Autóval (M4, 31-s ut), vonattal( Keleti pályaudvar )és volánbusszal (Örsvezér tér ill. KÖKI terminálról )is csupán 30 perc alatt elérhető a város.

További kérdésekkel keressen bátran Lukácsné Enikő

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147590691

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn