Kivételes lehetőség a főváros közelében

company_logo

229 000 000

Ft

607 427 Ft/m²

Cím:

Pest; Domony; Domonyvölgy

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
377 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1534  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Gödöllőtől csupán pár kilométerre Domonyvölgyben, a Lázár lovaspark közelében, a közeli tófürdőtől mindössze párszáz méter távolságra festői környezetben eladó többszintes családi ház. Az ingatlan sok - sok éve lelkiismeretes fejlesztés alatt áll; mai arculatát folyamatos felújításokkal és korszerűsítésekkel érte el, így hangulatos, azonnal lakhatásra és használatra kész 9 db szobával, 7 db fürdőszobával, egy különálló lakrésszel, valamint közösségi térrel, biliárd teremmel, fedett kerti grillezővel, kerti bárrésszel, és egy kültéri medencével várja leendő tulajdonosát.

Az ingatlan előnyei:

Családi házként vagy csupán nyugalomra vágyó vásárlók számára nyaralóként is tökéletesen funkcionáló kiváló minőségű ingatlan, mely teljes bútorzattal és minden gépészeti ellátásával együtt értékesítendő - amelyek közül az eladó személyes tárgyain kívül minden a vételár részét képezi.

A környékről mindamellett turisztikai szempontból elmondható, hogy egész évben gazdag szabad idős programokkal várja az ide látogatókat, így jó befektetési lehetőséget is nyújt minden érdeklődőnek! A Magyarországon kiemelt rendezvény helyszínnek számító Lázár lovaspark közelsége miatt nemcsak rövid, de hosszú távon is nagyszerű jövedelem szerző tevékenység érhető el. Sőt, a komplexum akár a működő vállalkozással együtt is megvásárolható mely fontos szempont lehet az üzleti vásárlók részére a turisztikai pályázatokkal kapcsolatban.

Az ingatlan jelenleg 100% kihasználtság mellett panzióként üzemel, így a foglalások több hónapra előre le vannak kötve.

Könnyű megközelíthetősége, Gödöllő és a főváros közelsége, valamint az M3 autópálya 10km-es távolsága tovább növeli vonzerejét minden szempontból.

Az ingatlan lehetőségei:

A ház kialakítása és arculata önmagában is izgalmas ötleteket rejt, azonban a közelmúltban egy közvetlen mellette álló telekkel lett összevonva! Ezáltal méretéből adódóan további fejlesztési területként használható - a plusz telek rész parkolóként, vagy újabb épület - épületek fejlesztésére, kisebb apartmanok további építésére is alkalmassá teszi.

Az ingatlanra üzleti célú vásárlás esetén a Magyar Kormány által biztosított pályázatok és kedvezményes befektetési célú Széchenyi hitelek mindössze 5% fix kamatozással elérhetőek.

Főbb jellemzői:

- 380 m2 lakótér és 1534 m2 parkosított telek
- A vételár a teljes bútorzatot és konyhai gépesítést is tartalmazza
- 9 db szoba és 7 db fürdőszoba
- 1 db külön lakrészes apartman
- Közösségi tér, biliárd résszel és kandallóval
- Fedett kerti sütögető
- Gyermekjátszótér
- Gépkocsi beállási lehetőség 4 db jármű számára
- Kültéri medence és bár

Az ingatlan bemutatása, a környék infrastruktúrájával és üzleti lehetőségeinek megismertetésével együtt személyes konzultáció során történik, ahol részletes tájékoztatást kap minden felmerülő kérdésre! Igény esetén a finanszírozás teljeskörű lebonyolításában is segítünk! Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal a hét minden napján várom hívását!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139183357

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn