Kiváló állapotú, két szintes ház teljes bútorzattal

company_logo

144 000 000

Ft

800 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 1., 16:26
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1266  m2

Méret:
180 m²

Leírás

Egy különleges otthon, ahol minden nap nyaralásnak tűnik!

Ha olyan helyet keres, ahol a nyugalom, a természet közelsége és a kiváló elhelyezkedés találkozik, akkor ezt az egyedi kialakítású, kétszintes családi házat Maglódon érdemes megnéznie. A ház egy csendes, családi házas utcában található, ahol már az első pillanatban érezheti, hogy hazaért.

A 2001-ben épült ház különleges atmoszféráját egy teljesen egyedi, 9 évvel ezelőtt végrehajtott átalakítás adja, amely a tulajdonosok egyedi elképzelései alapján valósultak meg.

A földszinti tágas, 34 négyzetméteres nappali tökéletes helyszíne a családi összejöveteleknek vagy baráti találkozóknak.

A napfényes konyha L-alakú, egyedi tervezésű bútora rejtett fiókokkal és rekeszekkel biztosítja a maximális tárolási lehetőséget, így nem kell kompromisszumot kötnie a kényelem és a funkcionalitás között.

A konyhából nyíló hatalmas terasz a kerti sütögetések, pihenések tökéletes színtere, ahol élvezheti a gondosan parkosított kert látványát, és érezheti a friss levegőt.

A ház minden részlete a gondoskodásról árulkodik: az emeleti szinten három tágas hálószoba biztosítja a privát teret, míg a ház teljes bútorzata a vételár része, így az új tulajdonos azonnal otthon érezheti magát. A nappaliban található modern ülőgarnitúrától a konyhai étkezőszetten át a beépített szekrényekig minden marad  sőt, még a híradástechnikai eszközök is!

A ház minden tekintetben felkészült a mindennapi élet kényelmére: korszerűsített víz- és villanyhálózat, külső grafitos szigetelés és szigetelt tetőtér gondoskodik az energiatakarékosságról, míg a biztonságot kamera, füst- és riasztórendszer garantálja.

A házhoz tartozó lépcsőzetes kialakítású, 1266 négyzetméteres kert szépen parkosított, és öntözőrendszerrel ellátott. A kert hátsó részében található gyümölcsfák, diófa és a kerti tároló minden apró részlete úgy lett kialakítva, hogy a lehető legjobban kihasználhassa a természet közelségét.

És ha ez még nem lenne elég, egy kívülről megközelíthető, tágas pince is várja, amely rengeteg tárolási lehetőséget kínál.

A ház fedett autóbeállóval rendelkezik két jármű számára.

A mindennapi élethez szükséges összes kényelem csak egy karnyújtásnyira van: óvoda, iskola, bevásárlóközpontok és a Ferihegyi repülőtér mind könnyen elérhető távolságban.

Ez az otthon igazán egyedülálló ajánlat mindazok számára, akik Budapest közelében keresik az ideális otthont, de szeretnék élvezni a vidéki élet nyugalmát és szépségét.

Jöjjön el, és győződjön meg róla személyesen, hogy ez az ingatlan többet nyújt, mint amit szavakkal le lehet írni  egy hely, ahol valóban nyaralva élhet saját, privát kis birtokán.
Aczél Adrienn, Tel.: E-mail:

A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.
Hitelügyintézés a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Nézze meg facebook értékesítői oldalamat, ahol az új megbízásainkat láthatja és hasznos tippeket olvashat.


Referencia szám: HZ060697

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150604779

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn