Kétgenerációnak is alkalmas ház eladó Budaörs Városháza környékén

190 000 000

Ft

989 583 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 5., 22:15

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
30

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
289  m2

Méret:
192 m²

Leírás

Csendes utcában található, beton alapokkal téglából készült ház a 90-es években emeletráépítéssel lett bővítve, beton födémmel ellátva, Bramac cserép héjazattal. A padlástér szigetelve és burkolva van, ami akár gyerek játszó vagy hobby szobának is kialakítható.

A bejárati ajtó 16 pontos biztonsági záras, valamint riasztó rendszer is be van kötve. A nyílászárók dupla üveges fa szerkezetű nyílászárók. Az alsó szinten néhány ablak és ajtó már műanyagra lett cserélve, mindegyik redőnnyel ellátott.

A ház felújításakor hőszigetelést kapott dryvit vakolattal, igy télen a fűtési költségeken észlelhető a megtakarítás és nyáron is kedvező a hőérzet. A ház fűtés rendszerét gázcirkó biztosítja radiátoros hőleadókkal. A ház fele alatt pince van, ahol egy hagyományos, vegyes tüzelésű kazán is található különálló kéménnyel. (Ez bármikor beüzemelhető.) A szobák laminált parkettával, a többi helység hideg burkolatokkal lett burkolva.

A ház alapterülete 104 nm, emelet 89 nm
Az alsó szint: A előszobából nyílik egy szoba/dolgozó szoba, és egy fürdőszoba
káddal és wc-vel. Tovább haladva az előszobából belépünk az étkezőbe, onnan balra a konyha található, jobbra a nappali, ami elkülöníthető egy dekoratív ajtóval. Az étkezőből szellős szerkezetű kényelmes lépésmagasság lépcső vezet fel a felső szintre.

A lépcsőn felérve egy fényes nappaliba érkezünk, ahonnan balra két tágas szoba nyílik, jobbra további egy szoba valamint egy folyosó helység. Innen egy dupla mosdós fürdőszoba nyílik, ami wc-vel és zuhanyzóval ellátott. A folyosó végén egy kisebb méretű teraszra léphetünk ki.

Kert: A konyhából pár lépcsőfokkal kiléphetünk a kertbe. A kert jelenleg nem túl mutatós mert két fiatal kutyus birodalma is. Egy gyönyörű és ízletes gyümölcsű, bőven termő sárgabarack fa és néhány díszbokor van jelenleg.

A házhoz kapcsolódik egy 16 nm -es melléképület, ami a szerszámok és egyéb felszerelések tárolására alkalmas. Mellette egy fa szaletli biztosít fedett helyszínt kerti összejövetelek megtartására.
A ház kerítése az udvarban dekor-tégla, az utcafront kerítése nyitható dupla szárnyú kapu, mivel a ház mellett az udvaron két gépkocsi parkolása is lehetséges. Az utcafronton is kövezett gépkocsi beálló található, ahová ugyancsak két autó parkolhat. A szomszédok kedvesek, nem tolakodóak, de egymásra odafigyelő.

Budaörs egy főútról nyíló, de csendes utcájában található az ingatlan. Remek lokációval bír, ahonnan kiváló megközelítésű az autópálya vagy a 1-es főút. A nagy szupermarketek is mind közel vannak. A környéken több óvoda és iskola is van 15-20 perces sétára. Tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhető.

Amennyiben további információra van szüksége, kérem keressen a Whatsapp vagy Viber
hivásban ingyenesen a 00447455569594
Tulajdonos, Kemenczeiné Mária

Hirdetés azonosító: 150215625

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 34 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn