Két generációs, felújított családi ház eladó! Irányár 69,9M

69 900 000

Ft

482 069 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 27., 07:13

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
18

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
különálló

Kert mérete:
1439  m2
Méret:
145 m²

Leírás

Eladásra kínáljuk Kakucs egyik csendes utcájában 1439nm-es telken található 145nm-es két generációs, duplakomfortos családi házunkat a hozzá tartozó 18nm-es garázzsal, 14nm-es nyári konyhával és az alatta lévő 14nm-es pincével.

Az épület 2016-ban külső, míg 2021-ben teljes belső felújításon esett át. Bővült a villamoshálózat 3x32 amperre. Ezzel egy időben új villanyvezetékeket is kapott. A vízvezetékek is cserélve lettek egészen a bejövő csőtől. A hálószobában, nappaliban és a közlekedőben magas kopásállóságú laminált padlók lettek lerakva. Teljesen megújult a fürdőszoba is, mely egy Ravak sarokkádat kapott a hozzá tartozó paravánnal. Az előszoba és a konyha is új burkolatot kapott, továbbá beépítésre került egy jól átgondolt konyhabútor Softclose technológiával, mosogató géppel, indukciós főzőlappal, szénszűrős páraelszívóval, sütővel és egy mikrohullámú sütővel. Az első házrész mennyezeti szigetelést kapott, a hátsó házrészben pedig födém szigetelés található.

Az ingatlan a 70-es évek elején épült, és a 2000-es években építették hozzá a hátsó házrészt. Vegyes falazatú. A tégla építésű külső falakon 10cm-es dryvit szigetelés található. A fűtésről infrapanelek és egy cserépkályha gondoskodik, melynek a kéménye szintén fel lett újítva, továbbá kapott egy sav és rozsdaálló béléscsőt. A telken gázcsonk található. A tetőt cserép fedi.

A telken belüli kocsibeálló illetve a járdák viacolor borítást kaptak, továbbá egy nagy közel 50nm-es közösségi tér vagy akár parkoló kialakítására szolgáló térköves terület is megtalálható. Az elektromos kapuhoz szükséges vezetékelés megtörtént, de még a rendszer nincs kialakítva.

A garázs mögött van még egy 6nm-es táróló a kerti szerszámoknak, mely a hirdetésben található alaprajzon nem szerepel. A kert hátsó részében egy gyümölcsös került kialakításra, ahol 8 gyümölcsfa (őszibarack, szilva, mandula, cseresznye, meggy, körte és kétféle almafa), ribizli bokrok, szeder és málnatövek találhatóak.

A közelben található a buszmegálló, általános iskola, élelmiszer üzlet, pékség, az óvoda, lottózó és a dohánybolt is. A háziorvos, gyermekorvos, fogorvos, védőnő és gyógyszertár 4 percre van autóval. A településen több élelmiszer üzlet, körmösök, fodrászok, tüzép, barkácsboltok, autómosó, gumiszervíz és autószerelő is található.

Kakucs az M5-ös autópálya mellett helyezkedik el. A soroksári bevásárlóközpont 20 percre található. Közlekedés és tömegközlekedés szempontjából is kiváló!

Irányár: 69.990.000 Ft. - mely tartalmazza a konyhabútort és a komplett fürdőszobát is (mosó és szárítógép nélkül).

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a megadott telefonszámon.

Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek.
(A alaprajzok tájékoztató jellegűek. Minimális eltérés lehetséges.)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147377580

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn