Egyedi ajánlat!

Kerepesi 241 nm-es ház eladó

company_logo

209 999 999

Ft

871 369 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 09:49
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
241 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1400  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló, Riasztó

Építés éve:
2021

Leírás

Kétségtelenül páratlan lehetőség Kerepes Zsófia ligetében!

Elképesztő lehetőség várja Önt egy csendes mellékutcában, mindössze 10 perc sétára a busz- és H8 hév megállóktól. A 2021-ben épült mediterrán stílusú családi ház egy 1400 négyzetméteres telken helyezkedik el, gyönyörű Gödöllői-dombság panorámájával.

A nettó 180 négyzetméteres ház kiemelkedő tervezéssel és prémium anyagok felhasználásával épült. A földszinten található egy 40 négyzetméteres, két beállású fűtött garázs, melyből közvetlenül elérhető a 20 négyzetméteres fűthető terasz.

Az ingatlant egy tágas, 56 négyzetméteres amerikai konyhás-nappali tér fogadja, továbbá 3 hálószoba, gardrób, 2 fürdőszoba, háztartási helyiség és kamra is rendelkezésre áll.

Az otthon luxusát tovább fokozza a 50 négyzetméteres panorámás terasz, melyről látható egy 5x10 méteres fűthető medence, valamint a kert része egy 16 négyzetméteres kerti ház, melynek 20 négyzetméteres fedett grillterasza és sziklakertje van.

Az ingatlan gondozásmentes fakerítéssel van körülölelve, mely gyönyörű terméskővel van burkolva. A motorizált úszókapu kényelmet biztosít az autók be- és kilépéséhez. Az alumínium elektromos redőnyök a műanyag nyílászárókon távirányítóval vezérelhetők, így a biztonság és a kényelem is garantált.

A ház felszereltsége lenyűgöző: Polar hűtő-fűtő klímák, Whirlpool konyhai készülékek, Ariston kazán, új Wenge beltéri ajtók, álmennyezetbe süllyesztett LED világítás és exkluzív minőségi burkolatok. A kandallóval fűthető nappali hangulatos és egyedi. Az 15 cm vastag Austrotherm Graphit szigetelésnek köszönhetően a rezsiszámla minimális.

Az ingatlan könnyen megközelíthető az M0 és M31 autópályákról, ideális tömegközlekedési lehetőségekkel a közvetlen busz- és H8 hév kapcsolatnak köszönhetően. Az iskola, óvoda és élelmiszerboltok (ALDI, LIDL, PENNY, AUCHAN) mindössze 10 perc sétával könnyen elérhetőek.

Ha minőségi életre vágyik egy panorámás környezetben, ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt az exkluzív otthont!
Ábrahám Tamás: Tel: , E-mail:

Referencia szám: HZ084886

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143967880

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn