Impozáns, új építésű ház a veresegyházi tavaknál

company_logo

112 000 000

Ft

881 890 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 13:45

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
padlófűtés

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
A

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2023

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
azonnal

Kert:
különálló

Kert mérete:
383  m2
Méret:
127 m²

Leírás

Eladó impozáns 2020-2023 között készült, új építésű, kétszintes családi ház 383 m-es telken Veresegyház egyik legszebb részén, a Tópart közelében!
Ez a modern, A energetikai besorolással rendelkező, 127 négyzetméteres, 2 szintes ház ideális választás azok számára, akik tágas és kényelmes otthonra vágynak. Az ingatlan magas minőségi színvonalon épült, 30-as porotherm téglából és 10 centiméteres grafitos szigeteléssel, amely kiváló hőmegtartó képességgel bír.
Főbb jellemzők:
Alapterület: 127 m
Telek mérete: 383 m
Elrendezés:
Földszint: egy hatalmas amerikai konyhás nappali található, amely teljesen gépesített, Beko, Samsung és Teka eszközökkel felszerelt (extra széles kerámia főzőlap, beépített légkeveréses sütő, páraelszívó, mosogatógép, mikrosütő, beépített kerámia mosogató) modern konyhával van ellátva.
Az óriási ablakok rengeteg természetes fényt engednek be, ami barátságos és világos légkört teremt. A nappaliból közvetlen kijárat nyílik a teraszra és a hátsókertbe, ami keleti és déli tájolásának köszönhetően egész nap napfényben fürdik ideális helyszín a szabadtéri pihenéshez vagy családi eseményekhez. Ezen a szinten továbbá egy tágas gardrób, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba található WC-vel.

Emelet: Két tágas hálószoba, mindkettő saját gardróbbal, valamint egy elegáns, kádas fürdőszoba WC-vel és dupla mosdóval.
A két szoba+gardrób kialakítás könnyedén 4 különálló szobává alakítható!

Extrák: Padlófűtés a földszinten és az emeleti fürdőszobában és közlekedőben, radiátoros hőleadás az emeleten, valamint hűtő-fűtő klíma gondoskodik a maximális kényelemről. Az ingatlan gáz-cirkó rendszerrel van ellátva, amely megbízható fűtést és melegvíz-ellátást biztosít.
A zónákra bontott fűtési rendszernek köszönhetően a helyiségek különböző hőmérsékletre is fűthetőek.
Biztonsági rendszer: Beépített kamerarendszer, riasztó és füstérzékelő garantálja a lakók nyugalmát.
Kert és terasz: A kertben található kerti tűzrakóhely és 12 személyes teraszbútor is a vételár részét képezi. A locsoláshoz külön mérőórával ellátott locsolóvíz áll rendelkezésre.
Technikai és energetikai megoldások:
Az ingatlan padlófűtéssel rendelkezik a földszinten, radiátorokkal az emeleten, valamint 3 külön fűtési zónával, amelyek fali vezérlőpanelekről irányíthatók, ezáltal biztosítva az optimális hőmérsékletet és az energiamegtakarítást.
A hűtést és fűtést inverteres klíma biztosítja az alsó szinten.
Az ablakok színezett hővédő fóliával vannak ellátva, nappal belátásgátlóként is funkcionálnak, míg a nyitható ablakok és a teraszajtó rovarhálóval felszereltek.
Biztonság és extra kényelmi megoldások:
A házban 4 biztonsági kamerával ellátott videórögzítő rendszer és riasztórendszer található, amely füstérzékelőkkel is felszerelt minden szobában.
Elektromos autó töltésére alkalmas kocsibeállóval rendelkezik, videó kapucsengővel.

Az ingatlan a legmodernebb műszaki megoldásokkal és magas színvonalú anyaghasználattal készült, hogy hosszú távon is energiatakarékos és fenntartható legyen. A tető cseréppel fedett, a födém gyapot szigetelést kapott, ami tovább növeli a ház hőszigetelő képességét.
Elhelyezkedés: Az ingatlan pár perc sétára található a Veresegyházi tavaktól. A környék csendes, családbarát, ugyanakkor közel minden fontos szolgáltatáshoz. A tömegközlekedés kiváló: az Ivacsi úti vasútállomás és a Vásártér utcai buszmegálló mindössze pár perc sétára található, így Budapest könnyen elérhető a vonatokkal vagy a buszokkal.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lenyűgöző új építésű otthont, amely minden igényt kielégít.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az általam kínált ingatlan, keressen bizalommal.



Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150111397

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn