Három generációs családi ház

company_logo

77 800 000

Ft

442 045 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 9., 11:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
176 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
575  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162840 BO azonosítójú monori Családi ház. Budapest vonzáskörzetében Monoron eladó!

Nagycsaládosok, generációk összeköltözéséhez kiváló lehetőség. Csendes utcában központhoz közel 575-nm telken szigetelt kétszintes 176- nm-családi ház. Kedvező elosztással 3 külön bejáratú lakás lett kialakítva.

Tágas fedett teraszról nyílik az első lakás: konyha étkezővel, folyosóról nyíló 2 külön bejáratú szoba, fürdőszoba, w.c, kamra, tároló.

A második kiépített lakásban nappali, hálószoba zuhanyzós fürdőszoba w.c ,a két lakás igény szerint egybe nyitható .

A harmadik lakás külső feljárattal a tetőtérben, tágas világos amerikai konyhás nappalival ,két külön bejáratú hálószobával , w.c ,zuhanyzós fürdőszobával .Az emeleti lakás villany fogyasztását külön mérő óra biztosítja. A ház melegéről gázcirkó gondoskodik kedvező fogyasztással, valamint egy vegyes tüzelésű kazán. A ház víz ellátását bevizsgált mérő órával felszerelt fúrt kút látja el Az autó parkolására nagy méretű fűtött garázs. A kert a gríllezéshez, főzéshez, pihenéshez nyújt lehetőséget. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőség, piac, minden, amire a családnak szüksége van pár perc sétával elérhető. Vonat, valamint Busz közlekedéssel 30-perc alatt Budapest elérhető. Várom hívását nézzük meg. Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat!Amennyiben a #162840 BO azonosítójú, monori eladó Családi ház vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN! Már megtalálta vagy még keresi álmai otthonát, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral?Ne járjon bankról bankra!Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót.Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Családi ház finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot.CSOK-kal és Babaváró hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal!Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146166065

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn