Gyömrőn újszerű ikerház

79 900 000

Ft

998 750 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
80 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
C

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
100  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Gyömrő közkedvelt Liget lakóparkjában eladóvá vált szeretett otthonunk, egy újszerű állapotú nappali + 3 szobás ikerház
Idén még Csok is igényelhető rá, ne maradjon le róla!!!
Ingatlanos kollégák kérem ne keressenek, megoldjuk házon belül!!!

Az Ingatlan Bemutatása:
2018-ban épült egy nettó 80 m2-es ikerház a Liget lakóparkban. A ház teljes mértékben szigetelt, a homlokzat, az aljzat, és a tető is, így rendkívül alacsony a rezsi! Az emeletes lakásban az alsó szinten kialakításra került egy tágas amerikai konyhás nappali (amely kertre néz) + étkező, közlekedő, egy fürdőszoba és wc, egy tároló (kamra), a felső szinten egy közlekedő, 3 külön nyíló szoba, egy fürdőszoba és wc. Az emeletről tudunk feljutni a padlásra, ami rengeteg helyet biztosít a pakolásra. Az ingatlan árában szerepel a benne lévő egyedileg gyártott konyhai bútorzat a benne található elektromos tűzhellyel és elektromos sütővel, így erre nem kell gondot fordítani!!! A nappaliból kijutunk egy 12 m2-es teraszra, aminek a tetőszerkezete igényesen lett kialakítva. Innen egy saját elkerített telekrészhez jutunk, ami alkalmas pihenésre, sütögetésre, és a gyerekeknek is jó szórakozást nyújt. Építésre került egy kb. 6 m2-es saját kerti tároló is. Az ingatlanhoz tartozik tágas közös zárt terület is, itt található egy saját részre kialakított parkoló is, ahová elektromos kapun keresztül tudunk be és kiállni.

Az Ingatlan Környezete:
Gyömrő Budapest központjától 30 km-re fekszik, a Budapest-Nagykáta-Szolnok vasútvonal mentén. A vonat megálló 15 perc sétára van, amellyel 35 perc alatt a Keleti Pályaudvaron vagyunk. Megközelíthető Volán-autóbusszal Budapest, Kőbánya-Kispest- Gyömrő vonalon. A buszmegálló 2 perc sétára található, innen közvetlen autóbuszjárattal 30-40 perc alatt elérhető a Budapest Köki és az Őrs vezér tere. A település kertvárosias jellegű, hangulatos tavaival és az ott adott lehetőségekkel (tófürdő, vízisípálya, horgásztó) sokak kedvence a környéken. Az M0-ás autóút 5 km-re található. Gyömrőn belül számtalan bolt megtalálható, Penny, TESCO, SPAR, Rossmann, CBA, COOP, továbbá pár perc autóval a Maglódi Auchan, Decathlon, Bauhaus. Megtalálható még uszoda, színház, kormányablak, több óvoda, bölcsőde, iskolák, középiskola, újonnan átadott gyermekorvosi rendelő, felnőtt orvosi rendelő, fogorvosi ellátás, újonnan átadott egészségügyi központ, továbbá a környék egyik legnagyobb és közkedvelt piaca.

Műszaki Jellemzők:
2018-ban épült téglából 10 cm-es homlokzati szigetelés, 20 cm-es födém szigetelés, valamint aljzat szigetelés. Az alsó szinten padlófűtés és radiátor is van, a felső szinten a közlekedőnél padlófűtés van, a szobákban pedig radiátorok. Az összes nyílászáró redőnnyel (beépített rejtett redőnytokkal) és szúnyoghálóval ellátott. A klíma a nappaliban és minden szobában elő van készítve, azt igény szerint csak bekell szereltetni, nekünk nem volt rá szükségünk, továbbá igény esetén a riasztó rendszer is elő van készítve, azt is csak bekell szereltetni.

Irányár: 79,9 M.

További információért, megtekintésért, keressen a hét bármelyik napján!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142635053

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn