Gyömrő - Vízparttól 3 percre

64 500 000

Ft

671 875 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 17:30

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
96 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
7

Kert:
különálló

Kert mérete:
41  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

A Tőzeges tó partjától 3 percre, teljeskörűen felszerelt, részben bútorozott ház, kiépített kerttel eladó!

Eladóvá vált tulajdonostól, Gyömrő frekventált részén a Kossuth téren, egy ytong és betonból épült sorházi ikerház középső ingatlana, saját, elszeparált kerttel és kocsibeállóval.
(Az Ytong tégla a tér minden irányában ugyanolyan jól hőszigetel, így a hőhidak, a páralecsapodás és a penészedés ellen egyaránt védelmet nyújt. nem éghető anyag, ezért az értékvédelem területén kiválóan teljesít.Az Ytong téglából épült lakás állandóan kellemes lakóklímát biztosít)

Mivel Nem Lakóparki Ingatlan, nem a város szélén helyezkedik el, a vonat zaja sem zavarja a nyugalmat. Gyömrő hangulatos központja (kávézók, fagyizók, éttermek, helyi hentes bolt, csomagolás mentes bolt) 15 perc sétára található , át a tőzeges tó és a strand tó útvonalán, ami zöldövezeti rész kacsákkal, mókusokkal, csicsergőkkel. Nemrég futópálya is kialakításra került itt.

A Tőzeges Tó 3 PERC Sétára van a háztól, ahol rengeteg stég ad lehetőséget piknikezésre, pihenésre

A lakás alsó szintje tágas egybenyitott térből áll, ami 56 nm. Az előszobába belépve otthonos hangulat fogad, ahonnan a 6-8 személyes étkezőbe és nappaliba jutunk két ablakkal és egy erkélyajtóval, ami a 10 nm-es, kinyitható nappelenzővel felszerelt teraszra és 41 nm-es kertre nyílik. A nappaliban lehetőség van kandalló kivezetésére.
A kertben fűszernövények, eper, málna, bodza, zöld és lila füge terem. Designos kialakításának köszönhetően két részre lett osztva a kert. Egyik oldalán elfér egy 6 fős kerti garnitúra, másik oldalon egy bográcsozó hely, ami alkalmas esti tábortűz melletti beszélgetésekre. Nem igényel nagy karbantartást. Hangulata ritkaság. Tartozik hozzá egy visszajáró sün család is.
A ház oldalában fedett tárolórész került kialakításra ami 7nm.
A házhoz tartozó kert összesen 69nm.

A konyhába reggel beárad a napfény. Itt helyet kapott egy reggeliző pult is, ahol jól indul a nap. Emellett a földszinten található egy tágas kádas fürdőszoba és különálló wc. A lépcső alatti ajtós tároló rész rengeteg ritkán használt holmit elnyel.

A felső szint tetőtéri. 40nm, két külön nyíló szoba található itt, mindkét szoba fűtő-hűtő klímával felszerelt, amit akár hazaérkezés előtt telefonnal is lehet vezérelni. A hálószoba 23,5 nm. Napfényes, tágas, egy olvasósarok és nagy asztal is helyet kapott. Az ablakból a szomszéd cseresznyefájának lombja teszi hangulatossá a kilátást.
A kisebb szoba 15 nm. Itt beépített akasztós szekrény található, a háta mögött rakodós résszel. A szobában van egy beugrás, ami egy dolgozósarok vagy hobby sarok kialakítására is tökéletes.

A szomszédok csendesek.

Az ÁR Részét Képezi:
Előszoba- fogasok, polcok, cipősszekrény
Konyha- teljes bútorzata, Bosch mosogatógép, Zanussi Sütő, Samsung mikróhullámsütő, Snaigé hűtőszekrény, IKEA kivezetett elszívó.
Fürdőszoba, wc - beépített szekrények és polcok, Beko mosógép.
Kisszoba- légkondi, beépített akasztós ruhatároló, háta mögött tároló résszel.
Hálószoba- légkondi
A bútorzat többi része megbeszélés tárgyát képezi.

Az ingatlan körbe szigetelt. Felszereltsége és energiafelhasználása kifogástalan, A nyílászárók redőnnyel felszereltek. Az összes helyiség ablakkal ellátott! A fűtésről és a melegvíz ellátásról cirkó fűtés gondoskodik, gázkazánnal. Az épület szomszédos falszakasza hangszigetelt.További extrák közé tartozik a riasztó.
.
A tófürdő belépője, ami 10 perc sétára van, lakcímkártyával 2000 Ft helyett 500 Ft.
Az ártézi kút 5 perc sétára van, de a csapvíz is iható. Ugyanitt óvoda. Iskola 10 percre.
A SPAR 5 perc, Tesco 10 perc séta
A buszmegálló 4 perc sétára található, 55 perc az Örs vezér tere, a helyi busz 10 perc alatt kivisz a vasutállomásra, ahonnan az S60-as vonattal 25 perc a Keleti pályaudvar.96 nm alsó felső szint + 10 nm terasz

Keressen telefonon (reggel 9 és 21 óra között) ha érdekli az ingatlan és szeretne időpontot egyeztetni megtekintésre. Siessen, előzze meg a többi érdeklődőt, hogy az Öné legyen ez a kiváló lakás!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147192172

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn