Gödön 1287 m2-es telken tulajdonostól 2 szintes ház eladó

109 500 000

Ft

615 169 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
178 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
15

Kert:
különálló

Kert mérete:
1287  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Árcsökkenés !!! Tulajdonostól eladó Felsőgöd csendes , családi házas övezetében a Verseny utca 15. szám alatt egy 1972.-ben épült és 2004.-ben illetve 2022.-ben felújított 1287 m2-es telken fekvő két szintes családi ház. A házba belépve a földszinten a nagy beépített hőszigetelt üvegezésű teraszon keresztül jutunk be a lakásba ahol a hatalmas 50 m2-es nappali - étkező - konyha egységes látványa tárul elénk, amit a két gyönyörű cserépkályha nem kicsi mérete még tovább fokoz.Tovább haladva jobbra egy elszeparált hálószobát találunk , mellette a kádas - zuhanyzós fürdőszobát WC.-vel, majd balra a konyha mögött egy 6 m"-es spejz - kamra helységet ahova a konyhai dolgok tömkelegét lehet elrejteni.
A szobákban parketta , a többi helységben járólap.
A konyhából egy kétszárnyú üvegezett terasz ajtón megyünk ki a 33 m2-es padlólappal burkolt félig fedett és fákkal határolt teraszra amely ideális sütögetésre - grillezésre, családi - baráti összejövetelekre. Az eredetileg "kádár kocka"
ház külső falai 2004.-ben meg lettek emelve , és így beépítésre került a ház teljes tetőtere, ami bruttó 82 m2. Jelenleg a tetőtér elosztása 2 szoba ( ami 3 szobássá alakítható ) 1 konyha, 1 zuhanyzós fürdőszoba - WC.-vel , közlekedő és lépcsőfeljáró. A tetőtéri konyha és fürdőszoba
2022.-ben lett véglegesen kialakítva minőségi burkolatokkal.
A szobákban és az előtérben laminált parketta , a konyhában és a fürdőszobában járólap, a mennyezet hajópadlóval burkolt.A két szobában klímaberendezés került. A földszinten műanyag ablakok, a tetőtérben fa ablakok hőszigetelt üvegezéssel. A ház külső falai is szigeteltek. A víz -villany vezetékek cseréje megtörtént. A ház fűtése gáz cirkóval és cserépkályhával megoldott. A telek hátsó felében helyezkedik el egy 123 m2-es garázs ami Ytong téglából épült és le van választva fallal egy kondi terem / vagy tároló /, 3 autó részére beálló, és egy leválasztott fáskamra. A telek 1287 m2-es méretével ritkaságnak számít ( akár megosztható is !!! ) gyönyörű zöldövezet, a szomszédok felé két oldalt tujákkal, bokrokkal, fákkal, zöld növényekkel körbeveszi a házat. A közlekedés : a 2/A autóútra autóval 30 perc alatt Budapesten lehetünk, vonattal Budapest - Újpest vasútállomás 15 perc, a Nyugatiba 30 perc alatt ér be a vonat. ( emeletes vonat, jobb mint az autó !!! ) Óvoda , iskola gyalog 10 -20 perc alatt, rollerrel 5 -10 perc alatt elérhető.
Befektetőknek is ajánlom mivel jó ár/érték arány és kisebb átalakítás / garázs / után a ház és a garázs is a vendégmunkásoknak Kiadható !!!
Az ingatlan per és tehermentes. Hitelfelvételben is tudunk segíteni. Ingatlanosok segítségét nem kérjük.
érdeklődni : 20- 315-6709

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141378465

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn