77 nm-es ház eladó Gödöllő

company_logo

76 900 000

Ft

998 701 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
77 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1000  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2023

Leírás

Eladó új építésű 77 m2-es lakás saját telekrésszel, beállóval új lakókörnyezetbenCsaládok részére ideális helyen, Gödöllő Fenyves városrészén egy emeleti (nem tetőteres) lakás eladó. A lakás természet közeli környezetben (a MATE mögött), csendes helyen található. Helyi járatú buszmegálló, élelmiszerbolt, óvoda, iskola, gyógyszertár, posta szintén néhány percre található. Teljesen új lakókörnyezet került kialakításra, új aszfaltos utcával a Gödöllő-Máriabesnyő vasút-állomástól 2 percre.A lakás része egy nagy, 36 m2-es nappali-étkező-konyha, két szoba, kamra, külön wc, valamint fürdőszoba. A lakás energetikailag korszerű, saját kombi kazán biztosítja a fűtést és meleg vizet. IKEA mosdó, üveg épített zuhanyzó, valamint biztonsági ajtó került beépítésre. A lakás hűtéséről hőszivattyús klíma gondoskodik. A lakáshoz saját használatú telek, valamint egy saját 22 m2-es gépkocsi beálló tartozik. Az ár már tartalmazza a térburkolatokat, a kerítést, a motoros kaput, a riasztót, a kerti csapot, bejárati előtetőt. A lakás egyéni mérőórákkal rendelkezik. Az áfa 5% és a lakás garanciális!IDE CSAK BEKÖLTÖZNI KELL!Teljes körű és díjmentes hitelügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, államilag támogatott kamatozású hitel konstrukciókkal és teljes körű ügyintézéssel.Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása  minden egy helyen az Ön kényelméért.
Budai Valéria, Tel: , e-mail:
Amennyiben a Duna House által hirdetett bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, meg szeretné tekinteni, abban is állok rendelkezésére.
MIBEN SEGÍTÜNK MÉG ÖNNEK?
- Jogi háttér biztosításában,
- HITEL CENTRUM teljeskörű, bank semleges tanácsadásával és díjmentes hitel-ügyintézéssel, családtámogatási kedvezmények igénybevételének eligazodásában. FONTOS: NEMCSAK A NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLANOK ESETÉBEN!
- Energetikai tanúsítvány beszerzésében.

Referencia szám: HZ025406

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141303619

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn