Gödöllő Blaha tetején nappali+7szobás örökpanorámás családi ház eladó!

company_logo

189 000 000

Ft

700 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 08:26
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
270 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1208  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Bemutató videó:

Kedves Otthonkereső!

Egy nagyon különleges otthonra bukkant.
Ennek a háznak lelke van, így olyan leendő tulajdonosokat keresünk, akik ezt érzik és tudják, így hasonlóan szeretik, gondozzák majd, mint jelenlegi gazdái.

A ház egyedi tervezésű, 3 szintes, szintenként 90nm, közösségi terei tágasak, hálószobái kényelmes méretűek, minden szinten található 1 vagy 2 mosdó és fürdő, két szinten konyhával rendelkezik, így akár két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas.

Nem csak a ház gondosan átgondolt és megtervezett, hanem annak kertje is. A megannyi dísz, - és ősfa mellett virágzó virágok tarkítják a hatalmas arborétumszerű kertet, melyben még egy nagyobb veteményes is helyet kapott.
Telekválasztásnál fontos szempont volt a természet közelsége, ezért esett a választás erre az erdő közelében lévő Örökpanorámás telekre, ahol a szomszédok helyett madárcsicsergésre ébred az ember, ahol az ablakból kinézve nem a kerítést látni, hanem a buja zöldet, Gödöllőt és a budai hegyeket, ahol még tiszta, friss és jó a levegő, minthogy a Gödöllői Dombvidék egyik legmagasabb pontján helyezkedik el a ház.

A skandináv stílus ihlette belső terekben sokszor megjelenik a fa, letisztult berendezés és bájos egyszerűség fogadja a kedves idelátogatót.

Az egyedi tervezésű ház legalsó szintjén található egy tágas, jelenleg edzőteremként használatos központi tér, akár nappali, vagy hobbi szoba, egy hálószoba, két tároló, egy nagy fürdő, egy mosókonyha, ahol sütővel mosogatóval felszerelt konyhapult is van, valamint egy zuhanyzóval rendelkező finn szauna.

A panoráma-teraszkapcsolatos földszinten találjuk a hatalmas 50nm-es nappalit, különlegessége a rendkívül sok ablak, melyeken át minden napszakban elegendő napfény árad be, valamint a panoráma, zöld kert és egész Gödőllő tárul a szemünk elé. Legmeghatározóbb pontja a fatüzeléses kandalló.
Találunk még ezen a szinten egy konyhát, saját fürdővel rendelkező hálószobát, gardróbot és két wc-t.

A tetőtérben 5 egyenként 14-15nm-es szoba található, valamint 2 fürdő, és egy kis gyerekparadicsom, vagy tárolónak is használható tető alatti galéria rész.

A masszív alapokra épített ház nem csak alapjaiban stabil, de 38cm-es falai sem igényelnek további bővítést, utólagos szigetelést. A nyílászárók fából vannak ráadásul az emelet 4 éve új, 3 rétegű ablakokat kapott - így a ház megfelelően szellőzik, penészedéstől nem kell tartani. Az alsó két szint ablakai alumínium redőnnyel felszereltek.

A melegvíz előállítás, és a ház fűtése egy évente karbantartott Vaillant kombi gázkazánnal történik részben padlófűtéssel, részben radiátoros hőleadókkal, amit a nappaliban felépített kandalló egészít ki a késő őszi, illetve kora tavaszi napokon amellett, hogy a téli estéken gondoskodik a megfelelő hangulatról.

Az összesen nettó 240nm-es ház plusz nagy terasz egy 2085nm-es telken helyezkedik el, mely valójában 2 külön hrsz-mal rendelkező telek, vagyis a ház 1208nm-es saját telekrésze mellett a szomszédos, 877nm-es, szintén örökpanorámás építési telek is megvásárolható.
A vételár tehát két részből áll:
1208nm örökpanorámás telek + 240nm ház = 189M Ft
877nm örökpanorámás építési telek = 69M Ft
Összesen: 258M Ft

Kitűnő választás:
- nagycsaládosoknak, akik szeretik a tágas tereket, igényes kialakítást és kivitelezést: 240nm-es élettér gyönyörű kerttel, csodás helyen,
- két generációnak, akik egy telken, de két külön bejáratú otthonban képzelik el az együttélést: egymástól teljesen külön bejárattal rendelkező otthonok, 90+150nm-es élettér gyönyörű kerttel, csodás helyen
- két külön családnak, barátoknak, testvéreknek, akik eddig nem találtak megfelelő ingatlant, ikerházat, telket,
- cégeknek, akik szeretnék a családi háztól szeparáltan ugyan, de egy helyszínen berendezni irodájukat

Az ingatlanhoz emésztő tartozik, azonban a csatornacsatlakozás lehetősége telekhatáron van. A ház üdülőépületként van feltüntetve a tulajdoni lapon, így sajnos nem csok képes.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139974883

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

BenkEstate Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn