Frissen felújított ultrahatékony cégközpont bútorozottan

359 000 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Emelet:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
40

Leírás

Csömör Hév végállomástól 100 méterre eladó egy teljesen egyedülálló módon az elmúlt hónapokban felújított, akár 30 munkatárs kényelmes, energiatakarékos munkavégzésére alkalmas cégközpont. A háromszintes ~400 négyzetméteres ingatlan az elmúlt egy évben a lehető legmagasabb minőségben lett korszerűsítve a célból, hogy a lehető legalacsonyabb fenntartási költséggel biztosítson központot. A ház előtt kettő, az udvarban kettő, a házzal szemben számtalan díjmentes parkoló áll rendelkezésre, a benti parkolóknál elektromos autók töltésére alkalmas hálózat lett kialakítva, kiállásokkal. Az ingatlan pár kilométerre van Budapesttől, de mivel már Pest Vármegyéhez tartozik, jövőbeni céges pályázatokkal pályázhatók, ugyanakkor a 419-es busszal, vagy központtal szemben lévő HÉV-el 20 percnyire van az Örs Vezér terétől. Az ingatlan kizárólagos megbízással rendelkezik, kérem ingatlanosok ne hívjanak. Köszönöm!

Szaniterek
Középső szinten egy piszoárral és egy WC-vel egy férfi WC, két WC-vel egy női WC került megépítésre. A felső szinten 2 WC-vel női WC, egy WC-vel férfi WC, az ügyvezetői irodából nyílóan pedig egy különálló WC lett kialakítva. A WC-ben itt is automatikus UV-C fertőtlenítő funkcióval állátott lámpák kerültek felszerelésre és természetesen minden helység központilag szellőztetett.
Világítástechnika
A ma ismert legmodernebb LED technológia lett alkalmazva mindenhol tízmilliós nagyságrendű költséggel a célból, hogy a működtetési költség a legalacsonyabb legyen, ugyanakkor a legnagyobb komfortot nyújtsa.

Villamosság
A legmodernebb előírásoknak megfelelő vadonatúj hálózat lett kialakítva egészen az utcai oszloptól, új fogyasztásmérőkkel, szinti elosztókkal, villámvédelemmel, területenként áramvédő kapcsolóval a villamos balesetek ellen.

Víz
Teljesen új gerinc került kiépítésre a telekhatáron lévő vízórától. Minden csap porlasztóval allátott, a WC-k extra hatékony típusok, a kisöblítés csak liter vizet fogyaszt.

Szigetelés
A legtöbb helység kapott belülről álfalat, melyet fűtéscsöves, vagy tűzálló gipszkartonnal lettek burkolva. Az álfalak mögött futnak a kábelek és mindenhová 5-10 cm kőzetgyapot szigetelés került. A ház külső szigetelésére nem került sor, de annak későbbi elvégzésével tovább fokozható a fenntartási költségcsökkentés. A tetőtér teljes visszabontásra került, mindenhol 25-30 cm kőzetgyapot szigetelés került kialakításra. A tető át lett vizsgálva, a kisebb szivárgások meg lettek javítva.

Fenntartási költség
Mint látható, az épület teljes szelleme a fenntartás köré épület ennek köszönhetően az iroda teljes működtetésével a téli fűtési és villamos költség bruttó 100 000 Forint körül állt meg, ami egészen elképesztően alacsony egy ekkora méretű komplexumhoz. Ebből is látható, hogy a vételi ár jelentős része meg fog térülni a következő években, ha egy mai átlag irodával hasonlítjuk össze.

A tulajdonos egyeztetés alapján nyitott rá, hogy az alagsort, a jelenlegi fotóstúdiót vissszabérelje, de igény esetén erről le tud mondani. További nagyfelbontású fotók itt érhetők el:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146373568

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn