76 nm-es ház eladó Fót

company_logo

59 000 000

Ft

776 316 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 14:03
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
76 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
482  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Fót központjában 3 szobás felújított, tehermentes parasztház eladó.Az ingatlan 76 m hasznos alapterületű, 2,6 m belmagasságú, nagy járólapos terasszal és egy a házból nyíló kazánházzal rendelkezik.2 teljes értékű és egy fél szoba található /19, 13, 8 m-esek/ benne, melyek közül kettő egymásból nyílik, illetve a félszoba külön bejáratú az előszobából. A nagy előszobából nyílik szintén a középső szoba, melyből a nagy 10,5 m-es étkező közelíthető meg. A 7 m-es konyha szinte az étkezővel egyben van, csupán egy kis falrész választja csupán el. A konyhában a bútor és tűzhely azingatlanban marad. Az étkezőből nyílik egy tároló, spejz, illetve a fürdő, melyben a WC is találhatóm, illetve innen nyílik egy mosókonyha. A mosókonyhából lépcsőn közelíthető meg a már nem fűtött kazánház. A fűtést cirkó biztosítja, de egy vegyes tüzelésű kazán is rá van kötve a rendszerre. A szobák radiátorral, a fürdő, étkező, konyha padlófűtéssel van ellátva.Maga a ház a 80-as években épült, tégla falazattal rendelkezik, illetve körbe van szigetelve. A beépített korábbi veranda udvari fala végig ablakokkal rendelkezik, aminek köszönhetően így szép világos. A házhoz tartozik még egy étkező kapcsolatos 10,5 m-es terasz.A kert 482 m-es és 2 kocsi számára elegendő beállóval rendelkezik, illetve a ház mellett kis kert és további tárolók találhatók.Közlekedés: Mivel a központban található az ingatlan, busz 5-7 perc, a vonat 8-10 sétára található. Iskola, boltok szintén a közelben vannak pár perc sétára.Ha jó közlekedéssel, de mégis csendes ingatlant keres kisebb család számára, ez a ház egy remek választás.További kérdése esetén keressen bizalommal, készséggel állok rendelkezésére.
Amennyiben a Duna House által hirdetett bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, meg szeretné tekinteni, abban is állok rendelkezésére.
MIBEN SEGÍTÜNK MÉG ÖNNEK?
- Jogi háttér biztosításában,
- HITEL CENTRUM teljeskörű, bank semleges tanácsadásával és díjmentes hitel-ügyintézéssel, családtámogatási kedvezmények igénybevételének eligazodásában. FONTOS: NEMCSAK A NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLANOK ESETÉBEN!
- Energetikai tanúsítvány beszerzésében.
Jöjjön el,nézze meg és tegyen egy ajánlatot !!!
Érd: Szovák Ferenc, Tel: , e-mail:

Referencia szám: HZ039183

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147329325

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn