Fót, Öreghegy

company_logo

119 990 000

Ft

764 268 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1692  m2
Méret:
157 m²

Leírás

Eladó egy passzív ház Fóton, örök panorámával, 0 rezsivel!

Eladó egy 2021-ben épült egy 123,6 nm, minden igényt kielégítő családi ház 33,4 nm-s terasszal. A két szintes ingatlan műszakilag és esztétikailag kiváló állapotnak örvend. Passzívház technológiával készült, így nagy figyelmet szenteltek a megfelelő rétegrendű szigetelésre, modern megoldásokra és a kiváló minőségű nyílászárókra. A ház rezsije gyakorlatilag 0 Ft. Fűtéséért és hűtéséért hőszivattyú felel klíma kiállással, míg a hidegburkolatú helyeken padlófűtés került kialakításra. A természetes szellőzésen kívül, hővisszanyerős szellőztető berendezéssel oldották meg a páramentesítést és a friss levegő utánpótlást.

Tájolását tekintve nem is lehetne jobb, hiszen déli tájolásnak köszönhetően a nap minden szakában kifejezetten fényes a ház minden helyisége. Tervezésnél és a kialakításánál szempont volt az, hogy letisztult, otthonos és élhető tereket hozzanak létre, így az ingatlanban megtalálható helyiségek mérete rendkívül élhető, praktikus.

A ház szintjeinek részletesebb bemutatása:

Az emeleten található a tágas amerikai konyhás nappali emellett még egy fürdőszoba, wc és kamra. A nappali, élettér meghosszabbításaként egy örök panorámával rendelkező terasz is helyet kapott, amelyen jacuzzi is található, tovább növelve az itt lakók kényelmét. Innen még inkább élvezhető a csodálatos panoráma és a természet.

Az alsó szint nettó 73,75 négyzetméter alapterülettel rendelkezik, ahol két külön nyíló hálószoba, egy gardrób, egy rendkívül nagy fürdőszoba és mosókonyha található. Mindkét hálószobából közvetlen kertkapcsolat nyílik. A gardrób minden nő álma, de a ház minden szeglete rendkívül gondosan lett kialakítva.

Az épület kiválóan illeszkedik az 1692 négyzetméteres telekbe, amelyen egy 2 állásos fedett kocsibeálló is megtalálható, de a telken további gépjárművek is kényelmesen tudnak parkírozni. A területen kialakításra került egy önálló felépítmény, garázs amin a napelemek találhatóak. Öntözőrendszer segíti a zöldterület állapotának fenntartását. A csendes és nyugodt mikrokörnyezet ideális lehetőséget kínál a mindennapi fáradalmak kipihenésére.

A ház infrastrukturális szempontból kivételes elhelyezkedésű, hiszen Fót központja mindössze néhány percnyi távolságra található. A városközpontban könnyedén elérhetők azok a szolgáltatások és üzletek, amelyek nélkülözhetetlenek a mindennapi élethez. Budapest is könnyen megközelíthető autóval mindössze 20-25 perc alatt.

Hitel bevonása nélkül vásárolható meg az ingatlan.

Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146037784

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn