Felsőgöd csendes utcájában FELÚJÍTOTT kertes házikó eladó

company_logo

69 900 000

Ft

1 165 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 26., 11:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert mérete:
344  m2
Méret:
60 m²

Leírás

--Csak Nálam---

videóbejárás hamarosan elérhető

Göd az északi agglomeráció ékköve, a Dunakanyar Kapuja, egy tüneményes kertváros a zsibongó Duna partjának mentén, Budapesttől mindössze 20 perces autóútra.
Híres jó nevű iskoláiról, gyönyörű Dunai partszakaszairól, kirándulóhelyeiről, csárdáiról, így méltán vált a legkeresettebb városok egyikévé a zöldbevágyó kiköltözők számára.
Unikális természeti adottságai közé tartozik a Holtág, az Erzsébetliget, az Ilka patak, Kiserdő és a fantasztikus Homoksziget.

Itt, a város Felsőgödi részén, tökéletesen ellátott területen került eladósorba egy remek adottságú FÖLDSZINTES házikó.
Az utca melyben helyet kapott rendezett, kulturált szomszédságot sorakoztat, vidéki bájú kanyargó útrahajló nagy lombú fákkal orgonabokrok szegélyezte előkertekkel.

Közel 400m2-es saját kertje privát, buja dísznövényekkel és árnyékot vető gyümölcsfákkal csak arra vár, hogy új Családja birtokbavegye, grillezőt, játszóteret, magaságyást, medencét telepítsen, hiszen a 2 autónak kialakított parkolóhelyen felül ezek bőven elférnek úgy, hogy még virágoázisoknak, babérmeggysövénynek és kerti házikónak is marad hely.
A házikó IKERHÁZ JELLEGŰ, - jogilag rendezett társasházi alapító okirattal rendelkezik és teljesen SZEPARÁLT ÉLETTERET BIZTOSÍT. /TAO-ban 60m2-ként szerepel a valóságban nettó 67.2m2!+terasz/
Tulajdonosai az alapoktól, mindenre kiterjedő felújítást eszközöltek SAJÁT RÉSZRE MAGAS MINŐSÉGBEN, -így megújult a fűtésrendszer, teljesen új és szigetelt a tető, a homlokzat dryvit palástba bújt, műanyagtokos thermoüveges nyílászárók kerültek be, VADIÚJ GÉPESÍTETT KONYHABÚTOR, friss burkolatok, gyönyörű letisztult fürdőszoba készült és hangulatos polikarbonát fedésű terasz.

Amerikai konyhás nappali, tágas gardróbozható előszoba, kádas fürdőszoba valamint 2 világos jó méretű hálószoba alkotják a helyiséglistát.
Minden, ami felújítást igényelhetne TELJESEN ÚJ, - Így kockázatmentes, kényelmes megoldásra talál aki mellette teszi le a voksát.

Tökéletes vlasztás időseknek akik nagy házból kiöltözve nem akarnak lemondani a kertről, fiatal pár első otthonának, újrakezdőknek és befektetőknek is, hiszen könnyűszerrel AZONNAL KIADHATÓ!

Közelben sétatávra vasútállomás, élelmiszerbolt, gyógyszertár, zöldséges, posta, iskola, óvoda és minden ami a kényelmes hétköznapok menedzseléséhez kell!

Jöjjön el, tekintse meg ha olyan Otthont keres ahova csak be kell húzni a bőröndöt, ha csendre vágyik, ha fontos a jó lokáció és minőségben nem enged kompromisszumot!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147638380

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 12 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn