Erdőszélén házikó! 45_mev

company_logo

29 500 000

Ft

614 583 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 15:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
48 m²

Méret tipus:
m2

Méret (ha):
0.0048
Méret (m2):
48

Leírás

Kicsi ház az erdő szélén....Eladó Pest megyében, Nyársapát külterületén egy fantasztikus környezetben, 8629nm-es telken elhelyezkedő, 48nm alapterületű, nagyon szép családi ház, tanya, 62nm terasszal, rengeteg extrával.

A tanya erdővel körülölelve, a műúttól kb 300m távolságra fekszik. Van benne 1 felszerelt amerikai konyhás nappali, 1hálószoba, kicsi gardrób, fürdőszoba, kamra. A nappali nagyon kényelmes, kedvező méretű, a házon körben ablakok vannak, gyönyörű kilátást biztosítva a környező kertre és erdőre. A nappalit egy fatüzelésű kandalló teszi intimmé, hangulatossá. A fürdőszoba zuhanyzós, WC-vel ellátott. A konyha igényesen kialakított, ablakos. A teljes konyhabútor és a ház teljes berendezése a vételár részét képezi. A szennyvízet az átfolyós rendszerű, kb 10m3-es emésztőbe vezetik le. Kettő saját fúrt kút biztosítja a vízellátást. Minden a kényelmet és a célszerűséget szolgálja. A melegvízet Ariston villanybojler biztosítja. A fűtásről hűtő-fűtő kliíma gondoskodik. A ház rezsije 7 e Ft/hó, a kandallóhoz való fát a saját erdő biztosítja.

Az épület régi része vályog, szépen felújított, az újabb rész 30cm-es téglából épült. Új a teljes tető is, ami a mennyezettel együtt hőszigetelt. Mindez kiegészül 3 db, nagyméretű (kb 35+6+21nm) fedett terasszal.

Mi benne az extra?
Mivel a tulajdonosai hollandok minden nagyon szépen és praktikusan van kialakítva. A konyha kiválóan felszerelt, ahogy a fürdőszoba is. 2017-ben volt az épület felújítva, amikor kicserélték a nyílászárókat hőszigetelt fa ablakokra, a villamoshálózatot és a vízhálózatot is. A 3 fedett terasz hihetetlen nyugalmat, békességet és szeretetet áraszt. A vízet 2 db saját fúrt kút biztosítja. A ház kiváló állapotú, szépen rendben tartott, ahogy a terület is páratlan adottságú. Állattartásra, kertészkedésre is alkalmas. A saját erdő és a hatalmas kert gyümölcsfákkal, diófával nagyon sokrétű felhasználást tesz lehetővé. A kerti szerszámok és a fa tárolására 3 részes tároló áll rendelkezésre. Itt a saját erdejében sétálhat!

A tanya könnyen megközelíthető, remek közbiztonságú. Az autópálya 15 perc, Budapest 1 óra 15 perc alatt elérhető.

Ajánlom ezt a csodás tanyát olyan családoknak, akik szeretnének a természet közepén élni, nyugalomban, békességben, távol mindentől és önálló életre vágynak. A tanya rövid határidővel költözhető, birtokba vehető.

A ház és a környezet azonnal rabul ejt, jöjjön el és lássa meg ezt a csodát Ön is! Ha Önnek ez a ház az álma, ne habozzon! Várom megtisztelő hívását!

Small house on the edge of the forest...For sale in Pest county, on the outskirts of Nyársapát, in a fantastic environment, on a plot of 8629 square meters, with a floor area of 48 square meters, a very nice family house, farm, with a terrace of 62 square meters, with lots of extras.

The farm is surrounded by forest and is located about 300m from the road. It has 1 living room with an equipped American kitchen, 1 bedroom, small wardrobe, bathroom, pantry. The living room is v.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143327669

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn