Érdligeten exkluzív különálló ikerház nagy telekkel eladó

company_logo

149 900 000

Ft

992 715 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
151 m²

Állapot:
Új építésű

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1185  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Riasztó

Építés éve:
2022

Leírás

Érdliget legszebb részén, panorámás 2369m2-es gyönyörű telken került kivitelezésre, a modern, exkluzív, jó elosztású két ikerház.

Az ikerházak csak a nevükben ikrek, különállóan lettek megépítve, egymás tükörképeként egymástól síkban elcsúsztatva (nincs egymásra látás sem az előkertre néző panorámás erkélyről, sem az intim hátsó teraszról), a két épület pedig egymástól 1.6 m-es távolság található.

Az ingatlanok mindegyike 151m2 hasznos alapterületű, saját 1185m2-es kerttel. Az utcaképnek (a szabályozási tervben szereplő beépítési vonalnak) megfelelően az ingatlanok az utcafronttól 40-re helyezkednek el, így a hatalmas kert egy része csodálatos előkert lett. Az ingatlant a betonozott utcáról az elektronos kapun keresztül a térkövezett úton közelíthetjük meg.

Az ingatlan alagsorában egy kétállásos fűtött garázs - elektromos garázsajtóval - és egy tároló kapott helyet. A garázs mérete 38 m2, a tároló alapterülete 5 m2. A garázs elött több autónak elegendő parkolóhely lett kialakítva a gondos tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően.

A garázs melletti lépcsőn tudunk feljutni az ingatlanba. A lépcső kényelmes kialakítású, ami fagyálló kerámiaburkolatot kapott. A házba érve egy tágas előszobán át érhetjük el a panorámás nappali-étkező-konyhát, melynek délnyugati falát panorámás nagyméretű fixfalas és tolóajtók tagolnak. Az üvegfalnak köszönhetően csodálatos kilátás nyílik nem csak a gyönyörű előkertre, de a szemközti domboldalra is. Innen a közlekedőn keresztül érhetjük el a három hálószobát, a két fürdőszobát és a mosókonyhát. A körültekintő tervezésnek köszönhetően, egy kiváló elosztású, világos, szeparált családi otthon került megépítésre.

Szobák elosztása: előszoba (6.45m2), nappali-étkező (38.1m2) , konyha (6.88m2 ) szoba (9.97m2), szoba (12.53m2), fürdőszoba (6.69m2), szoba (13.73m2) saját fürdővel (3.58m2), mosókonyha (5.08m2).

Az ingatlant a több mint 20 éves szakmai múlttal és rengeteg prémium kategóriás referenciaingatlannal rendelkező neves beruházó saját forrásból építi, minőségi anyagok felhasználásával, minőségi kivitelezéssel. A kiváló tervezésnek, a környezettudatos anyaghasználatnak és kivitelezésnek köszönhetően az ingatlan energetikailag kifogástalan!

Az alagsor (garázs, tároló) 40 cm-es zsalukő falazattal épült, aljzatán vasalt beton lemez. Aljzatába és a földdel takart falazatok külső felületén dupla víz záró szigeteléssel ill. dombornyomott Dörken felületszivárgó szigetelésrendszerrel, dréncsövezéssel. Az alagsor fölött méretezett monolit vasbeton födém készült egy ütemben a homlokzaton is megjelenő monolit vasbeton konzolos erkéllyel.

Az épület teherhordó falazata 30 cm-es Leier falazat, 15 cm-es dryvit rendszerű hőszigeteléssel. A lábazat 10
cm XPS lábazati hőszigetelést kapott, műgyanta alapú lábazati vakolattal. A válaszfalak 10 cm-es kerámia falazóblokkból készültek. A födém fa palló födém, közte 20 cm, fölötte 10 cm (összesen 30 cm-es) kőzetgyapot hőszigeteléssel. A tetőfedés Terrán tetőcserép. A nyílászárók 7 légkamrás műanyag tripla hőszigetelt üvegezéssel ellátott prémium nyílászárók, beépített páramentesítő funkcióval.

Az ingatlan fűtése kondenzációs gázkazán, padlófűtéssel. Amennyiben Ön a gáz helyett hőszivattyús fűtést szeretne, beruházó azzal adja át az ingatlant! Kiépítésre kerül a nappali-étkező részben egy inverteres klíma, hűtő-fűtő funkcióval (H tarifás). A nap elleni védelmet a prémium nyílászárók mellett a beépített rolók biztosítják, szúnyoghálókkal. Beruházó előkészítette a hőszivattyús fűtési-hűtési rendszert, illetve a napelemrendszert kiállásokkal. Amennyiben szeretné ennek beüzemelését is vállalja a beruházó, figyelembe véve az Ön pontos igényeit - egyedi ajánlat alapján. Konkrét elképzeléséivel kapcsolatban kérem keressen, hogy a beruházó annak megfelelően tudjon árajánlatot adni!

Beruházó az ingatlant kulcsrakész állapotban adja át! A burkolatok, szaniterek, a belsőépítészeti megoldások mind az új tulajdonos igényeinek megfelelően lesznek kialakítva. Részletes műszaki leírásért, tartalomért kérem keressen!

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló! Érdligeten,

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142266852

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn