Eladó 110 nm-es ház Érd

company_logo

129 000 000

Ft

1 172 727 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
110 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
529  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Építés éve:
2014

Leírás

KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!

Érd Fenyves-Parkvárosban nappali + 3db hálószobás családi ház eladó egy 529 m2-es parkosított saroktelken első tulajdonostól!

A ház a Budai-hegység egyik legtisztább levegőjű területén, a törökbálinti Róka-hegy Természetvédelmi Terület közvetlen közelében helyezkedik el, ami egy nagyon jó elrendezésű és állapotú, 98,5 m2-es hasznos területű, 4 szobás ház 17.5 m2-es fűtött garázzsal, valamint 20 m2-es beépített fa pergolás terasszal.

Az épületet 2014-ben saját használatra építették, nem az új építésű házakra manapság jellemző gyors és vékony alapozással és kivitelezéssel, hanem hagyományosan masszív és stabil alapokkal, időtálló minőségi alapanyagokból, ami a háznak rendkívül hosszútávú lakhatóságot és magas értékállóságot biztosít. A kiemelkedően jó energetikai besorolású épület minőségi, kétrétegű nyílásszárókkal és redőnyökkel, hővédelemmel ellátott padlással, nagy nyomószilárdságú, csiszolt N30-as Leier téglából és 10 cm vastag Dryvit homlokzati szigeteléssel rendelkezik, ami miatt a forró nyári hónapokban sincs szükség klímaberendezés használatára. Az épület fűtését termosztáttal szabályozható, korszerű kombikazánról működtetett energiatakarékos radiátorok és padlófűtés látja el, de beépített kéménnyel és kandalló előkészítéssel is rendelkezik.
Korábban beadásra került a lakossági napelem telepítési igény, amit szabályszerűen elfogadtak. A két WC-vel és egy fürdőszobával ellátott ház háromfázisú villamos rendszere elektromos autók, motorok és biciklik töltésére is alkalmas. A házat 6 darabból álló teljeskörű biztonsági kamerarendszer, belső mozgás és nyitásérzékelők, valamint biztonsági szolgálathoz bekötött komplex riasztórendszer védi az illetéktelen behatolóktól, a kényelmet pedig automata főbejárati és garázskapu szolgálja.

A kertészmérnök által tervezett és kertépítő céggel kialakított kertben egy 380x280 cm-es alapterületű és 380x280 cm-es fedett előrésszel rendelkező, télen-nyáron használható vízbekötéssel és vízmelegítővel ellátott kerti Wellness-ház található. A minőségi faházban egy 200x200 cm-es, 6 személyes, digitális vezérlésű, érintőgombos, hangszóróval és rádióval, valamint pendrive-os zenelejátszásra alkalmas hangrendszerrel is ellátott, szellőztetős, fényterápiás Wellis kombinált infra és svéd szauna, valamint egy 85x85 cm-es Wellis Senso Maxi típusú 6 fúvókás, 2 hangszórós, trópusi esőztető zuhannyal, kézi tussal és pipere polccal felszerelt hidromasszázs és gőzkabin szolgálja a minőségi elvonulást, időt és felüdülést.

Kicsit távolabb egy 190x190 cm-es bicikli vagy szerszámos tároló ad lehetőséget a kerti munkaeszközök, vagy különböző kültéri-beltéri sporteszközök tárolására. A kertet teljeskörű automata, TORO vezérléssel ellátott víztakarékos belső, valamint a kerítésen túli külső öntözőrendszer látja el előre programozható és szabályozható mennyiségű vízzel, de gondolva a klímaváltozás miatti egyre szárazabb évszakokra, a megfelelő vízmegtartás érdekében a területen egy 8 m3-es, valamennyi ereszcsatorna vizét összegyűjtő esővízgyűjtő akna is található. A hagyományos öntözést és vízvételezést kedvelők számára egy vintage és egy modernebb stílusú kerti csap is rendelkezésre áll.

A 20 m2-es, közvetlen kertkapcsolatos terasz árnyékoló pergolával van fedve, amelyet zalai muskotály szőlő fut be és amelyet árnyékot adó ernyőként véd a közeli eperfa lombja. Mindez és a teraszon található fa növényládákban élő levendulacserjék, leanderek és más dísznövények, valamint egy gondozott kis sziklakert ad különleges mikrokl

Referencia szám: M270508

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145878917

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn