Érd Vincelléri részén több generációs 0 -energia költségű ház

129 000 000

Ft

430 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
napelemes fűtés

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
különálló

Kert mérete:
720  m2
Méret:
300 m²

Leírás

Eladó 2 lakásos családihaz, 0 energia költséggel, amely akár vállalkozásra vagy további egy harmadik lakás kialakitására is alkalmas!

Főbb jellemzők: 2 lakás,+ dupla garázs szerelőaknával+80m2 műhely, amely alkalmas egy harmadik lakás kialakitására. Plusz szuterén+pince+padlás szint.
300m2 hasznos alapterület, + a szuterén és a pincék valamint a padlások további kb. 120-130m2,

Az emeleten jelenleg egy 125m2 nettó alapterületű felújitott lakás található, az amihez tartozik egy 14m2 es fedett terasz, amerikai konyhás nappali,beépitett konyhabútorokkal és gépekkel,és 3 hálószoba, valamint 2 fürdőszoba.
A földszinten egy 74m2-es felújitandó lakás található, amiben jelenleg 2 szoba, konyha, fürdőszoba, spájz,+irodahelyiség,valamint egy kb. 80nm2-es műhely és egy 2 állásos garázs található.
Az udvaron van még 3db összesen 100m2 alapterületű raktár, illetve iroda-műhely célú mellék épület, amelyek ha az új tulajdonos nem tart rá igényt könnyedén elbonthatók, igy további szabad területek nyerhetők.

Az ingatlan hasznositása : Az ingatlan kiválóan alkalmas befektetési célra, telephelynek, illetve a 3 lakás kialakitása után, bérbeadásra is. A 3 lakás kiadása esetén, kiemelkedő passziv jövedelem érhető el. A kivitelezési munkákhoz, a jelenleg futó otthon felújitási támogatás is igénybe vehető!A felújitás és 3. lakás kialakitása esetén, jelentős értéknövekedés érhető el, amely közeliti, egy újépitésű projekt profithozamát. A kapott ingatlan felhasználhatósága viszont jóval túl mutat, egy szimpla családiházén.

Az ingatlan energetikája:

A ház tetőszerkezete 5 évvel ezelőtt, teljes mértékben felújitásra került. Ekkor kapott zsindely fedést, és a teljes tető héjazat 30cm vastag üveggyapot szigetelést, valamint az emeleti födém, 15cm fújható kőzetgyapot szigetelést. Ezt követően, minden nyilászáró, 3 rétegű nitrogénnel töltött 6 légkamrás müanyag ablakra lett cserélve. Az emeleten a felújitás folyamán, padlófűtéssel kombinált radiátoros fűtés lett kialakitva az amerikai-konyhás nappaliban. A többi helyiségben radiátoros fűtés van. Ezt egésziti ki,az összes szobában elhelyezett inverteres hőszivattyús klima , amely önmagában is képes a lakás fűtésére egész télen.

2022 júliusa óta egy 20,8kwp-s (24kwp - ig bővithető) szaldós napelem rendszer üzemel a házon, amely az egész ház teljes éves fűtési-hűtési, főzési és melegviz előállitási energiáját biztositja, továbbá az elmúlt 2 évben 2 db elektromos autó folyamatos töltését is biztositotta, mindezek felett a tavalyi évben 7mwh-t termelt vissza a rendszer a hálozatba, tehát az Elmű, még vissza is fizet 35 e.ft ot.
A ház fűtés -hűtése jelenleg 5 db hőszivattyús klimával, illetve gáz, és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Igy a ház melege, szinte bármilyen szituációban biztositható.
A ház 3x40A bejövő ipari árammal rendelkezik új szabványositott villanyórával, túláram védelemmel ellátva, ami a napelemek miatt lett kialakitva. Ez önmagában lehetővé teszi akár energiaigényesebb ipari tevékenység folytatását, vagy az esetlegesen kialakitandó 3 lakás energia ellátását, további beruházások nélkül.
A telken található egy 20 m mély gyűrűs kút, ami alkalmas a kert öntözésére, és az esetlegesen jövőben kialakitandó, másodlagos vizhálózat ellátására.

129m. Ft.

Az ár irányár.

Köszönjük, nem kérjük ingatlanos segitségét, mert már van!!!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150005635

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn