Eladó utcafronti bejáratú üzlethelyiség Cegléd belvárosában

company_logo

45 170 000

Ft

941 042 Ft/m²

Feladás dátuma:

okt 9., 10:48
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Házszám:
4

Méret:
48 m²

Leírás

Cegléd központjában eladó egy utcafronti bejáratú üzlethelyiség, új építésű 11 lakásos társasház földszintjén! Az új tulajdonos bármit varázsolhat belőle: iroda, bemutatóterem, kiskereskedelmi egység.

Főbb jellemzők:
- 47,55 m2 hasznos alapterület
- belmagasság 286 cm
- hőszivattyús hűtés-fűtés
- padlófűtés és Fan-coil
- hőszigetelt műanyag nyílászárók
- az üzlet fekvésének köszönhetően igen világos
- utcafronti
- az üzlethelyiséghez tartozik előőtér, konyha-étkező, irodatér, mosdó-WC, másoló, irattár
- kiváló elhelyezkedés

Ez a kiváló elhelyezkedésű társasház a központtól pár lépésre található, így a Belváros könnyedén megközelíthető. Az épületben 11 lakás, 2 üzlet és 12 fedett gépkocsi beálló kerül megépítésre.
Mind a környék infrastruktúrája, mind pedig a belvárosi elhelyezkedés biztosítja, hogy az itt lakók mindent elérjenek percek alatt: számos bevásárlási lehetőség, óvodák, iskolák, piac, gyógyszertár, posta vagy játszótér, parkok csupán karnykújtásnyira. A kiváló lokáció miatt kiemelkedő az ingatlanok kiadhatósága is. Remek befektetés!

Az épület nem csupán egy külsőleg modern lakóház, de a tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően a minőségi anyagfelhasználás jellemzi, fenntarthatóságát modern gépészeti megoldásokkal kívánjuk erősíteni.
A tervezett gépészeti rendszerekkel nem csak az épület fűtését kívánjuk megoldani, hanem a nyári hűtését is. Központi szerephez jutnak a modern energiatakarékos megoldások, hőszivattyús fűtési rendszert alakítunk ki mennyezet hűtés és-fűtéssel. A fűtési rendszer padlófűtés és Fan Coilos fűtés, a hűtő berendezés Fan Coilos hűtés. A hőenergiát levegő-víz hőszivattyús rendszer biztosítja, minden lakásban külön-külön. Ugyanazon levegő-víz hőszivattyús berendezés biztosítja a lakások hűtését, mint fűtését.
A hőmegtartást korszerű hőszigetelés és korszerű nyílászárók biztosítják.

Nappali plusz 2 szobás, különböző méretű, tájolású és árfekvésű lakástípusok elérhetőek, legyen szó csendes udvarra néző családi otthonról saját zöld terasszal vagy utcára néző lakásokról esetleg második emeleti kétszintes lakásokról, mindenki megtalálhatja a hozzá illő ingatlant. A lakásokhoz a földszinten biztosított fedett parkoló vásárolható.

Hívjon és válasszuk ki együtt az Önnek megfelelőt!

Ha egy jó elhelyezkedésű üzletet keres, akkor további részletekért és bővebb információért kérem hívjon! Amennyiben hitelre vagy Csok-ra van szüksége, irodánk teljes körű ügyintézéssel, ingyenes és bankfüggetlen hitel tanácsadással várja.
A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!

Hirdetés azonosító: 150754167

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 15 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn