Eladó telek, Szentendre

company_logo

26 900 000

Ft

36 205 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 10:03
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
743 m²

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
telken belül

Csatorna:
van

Leírás

PANORÁMÁS CSALÁDI OTTHON ÉPÍTÉSÉHEZ IDEÁLIS TELEK PISMÁNY ALJÁBAN!

Szentendrén, a Pismány aljában, a 11-es úttól sétatávolságban, azonban csendes helyen, kertvárosi, jól járható mellékutcában eladó egy 743m2-es, panorámás, összközműves, belterületi, lakóövezeti építési telek.

A telek 16 méteres utcafronttal rendelkezik, téglalap alakú, kellemes PANORÁMÁVAL rendelkezik. Tulajdonosa egy 170m2-es, nappali + 4 hálószobás, dupla teraszos házat tervezett rá építeni, melynek terveit a tulajdonjoggal együttesen a leendő új tulajdonos rendelkezésére bocsátja. Természetesen ettől eltérő épület megvalósítása is lehetséges.

Az ingatlan Lke/2 övezeti besorolású, melyhez 15% terepszint feletti, továbbá 20% terepszint alatti beépíthetőség párosul. Domboldali elhelyezkedésének köszönhetően megvalósítható rajta egy akár 210m2-es lakóépület is. A megengedett építménymagasság 5,5 méter, a zöldfelületi mutató 60%. Önálló családi ház építése lehetséges, melyhez 1 darab melléképület (garázs, tároló, stb) elhelyezhető.

A telek domboldali elhelyezkedésű, az építkezéshez szükséges földmunkákat jelenlegi tulajdonosa már elvégeztette, így a terület beépítésre kész állapotban van. Adottságainak köszönhetően a kertként használható terület szintén sík maradt, így a terület kényelmesen használható, bőséges hely marad pihenő, sütögetőhely, játszótér, díszkert számára is. Gépkocsibeállás a területre több autó számára is megoldott, az elvégzett földmunkáknak köszönhetően pedig már most is be lehet állni.

Az ingatlan összközműves. Víz és villanyóra van, a csatorna telken belülre be lett vezetve, és a hálózatra rákötve. Gázcsonk a telken belül szintén rendelkezésre áll.

Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon, önálló helyrajzi számmal rendelkezik. Azonnali birtokba vételének nincs akadálya.

A környezet ellátottsága kiváló. A közelben számos bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, orvosi ellátás, szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek könnyen és gyorsan elérhetőek. A 11-es út pár perc sétával is elérhető, az itt található buszmegállóból sűrű követéssel indulnak járatok a HÉV állomáshoz, és Újpest városkapuhoz is.
Érd:

Referencia szám: TK011625

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145878969

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Drong Sándor

Kulcs-Pont Ingatlan kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn