Kiemelt!

Eladó telek, Csővár Csővár, Viola utca, 8500000 Ft, 1099 nm 89_nog

company_logo

8 500 000

Ft

7 734 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 06:33
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában

Csatorna:
utcában

Méret:
1099 m²

Leírás

Csőváron kínálok megvételre egy 30%- ban beépíthető 1099 négyzetméteres építési telket.
A telek besorolása Lf-2
A falusias lakóterületen telkenként elhelyezhető : - legfeljebb 1 lakóépület, legfeljebb 2 lakás, - egy alapfokú ellátást biztosító kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó létesítmény, - a lakókörnyezetet nem zavaró a szokásos mértékű gépjármű,-és személyforgalmat meg nem haladó vonzású legfeljebb egy lakótelek területet igénylő kisipari, kézműipari kisüzemi mezőgazdasági üzemi építmény, a HÉSZ jóváhagyásáig kialakultak kivételével, - egyéb épületek a főfunkció kiegészítéseként, csak annak megléte, vagy egyidejű építése esetén: tárolóépület, műhely, állattartó épület.
Kialakítható legkisebb telekterület: 1000 m2
Kialakítható legkisebb telekszélesség: 18 m
Beépítési mód: oldalhatáron álló
Beépítettség legnagyobb mértéke: 30 %
Megengedett legkisebb-legnagyobb építménymagasság: 3,0- 4,5 m
Zöldfelület legkisebb mértéke: 40 %
Építési hely: 5-5 szomszédos telek előkertjéhez illeszkedve kell kialakítani, vagy min. 5,0 m - oldalkert: OTÉK 36. § (2) szerint
hátsókert: min. 6,0 m
A közművek a telek előtti utcából csatlakoztathatóak.
A gyümölcsfákkal beültetett telek a település központjától néhány percnyire lévő csendes zsákutcában található. Domboldali telek, enyhén emelkedik.
Kiváló választás lehet azok számára, akik Budapest vagy Vác közelségében keresik a csendet és harmóniát. A környéken számos túra és kirándulóútvonal várja a természetet kedvelőket. A horgászat szerelmesei számára több környékbeli tó nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Csővár és környéke népszerű vadászhely, így hétvégi vagy vadászház építésére is kiváló helyszín ez a telek.
Csővár Budapestről a 2-es főúton és az M2-es autóúton közelíthető meg. Váctól 20 km-re, északkeletre található egy gyönyörű, erdőkkel határolt völgyben fekszik. A falu nyugati határában, a 349 méter magas Várhegyen megcsodálható az egykori Csővár nagytornya és valamikori lovagtermének két impozáns ablaka is. A falut körülölelő dombok közül a második legmagasabb a Vashegy, 358 méter magas. Innen tiszta időben csodálatos panorámában tárulnak elénk a Cserhát, a Börzsöny, a Pilis, a Mátra, de még a Kárpátok vonulatai is.
Amennyiben az álmai túlnőnek ezen az 1099 négyzetméteres telken, úgy vásárolja meg a közvetlen felette lévő építési telket is. Így egy a falura és a környező dombokra panorámás, 2229 négyzetméteres, két utcára nyíló, gyümölcsfás birtokot tudhat majd magáénak. A két telek irányára együttesen: 17.500.000.- Forint
A ingatlanokról készült képek illusztrációk! A kivitelezővel egyeztetve a terület adottságaihoz illesztve az épületek megrendelhetőek!
Amennyiben szívesen megnézné kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén!

Ügyfeleimet szívesen segítem az esetleges felújításhoz- átalakításhoz szükséges környékbeli szakemberek ajánlásával, ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítással kapcsolatban is. Kereső ügyfelek részére ingyenes szolgáltatásként email- ben tudok ajánlatokat kül.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146282123

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn