Eladó szántó Gyömrő, Magtár ház közelében

company_logo

6 990 000

Ft

1 259 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 2., 18:26
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
5550 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
0.555

Méret (m2):
5550

Leírás

Eladó Gyömrő külterületén, csupán egy rövid földút választja el a város pezsgő életétől, egy kiváló befektetési lehetőséget kínáló 5550 négyzetméteres szántó. A terület minőségi osztálya 3 és 4 kategóriákra tagolódik, részletesen:

1569 nm - Minőségi osztály: 3
Ezen részen a földminőség kiemelkedő, minőségi osztályát tekintve a 3-as kategóriába tartozik. Ez 1569 négyzetmétert tesz ki, és ideális választás lehet szántóföldi műveléshez, kertészeti tevékenységekhez vagy egyéb agrárprojektekhez. A kataszteri területi jövedelmi fillérre (kat.t.jöv.k.fill.) 4,36, amely kedvező kilátásokat mutat a terület jövedelemtermelő képességére nézve.

3981 nm - Minőségi osztály: 4
A másik rész 3981 négyzetméter, minőségi osztályát tekintve a 4-es kategóriába tartozik. Bár kissé alacsonyabb minőségi osztállyal rendelkezik, ez a terület továbbra is kiváló lehetőségeket rejt magában. A kataszteri területi jövedelmi fillérre itt 7,6, amely a terület jövedelemtermelő képességének magas szintjét jelzi.

Mindkét rész kiválóan alkalmas mezőgazdasági vagy egyéb földhasznosítási célokra. Az elhelyezkedése közel van Gyömrő városához, így könnyen megközelíthető, és a környék infrastruktúrájához is közel helyezkedik el. Ezen kívül a terület a város kényelmét kínálja, miközben a nyugodt és természetes környezetet élvezheti. Ideális lehetőség befektetőknek vagy azoknak, akik agrárprojektet terveznek. Ha szeretné megvizsgálni a területet, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, és szívesen segítek a további részletekben.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.
Babaváró, Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal.

Referencia szám: ME040870

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145067412

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn