Eladó mezőgazdasági, Nyársapát Nyársapát, 49990000 Ft, 88 nm 81_mev

company_logo

49 990 000

Ft

568 068 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Feladás dátuma:

okt 7., 08:31
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
88 m²

Méret típus:
m2

Méret (ha):
0.0088
Méret (m2):
88

Leírás

Helyes kis Hobbit házak az Alföldön!

Kicsi házak az erdő szélén....Eladó Pest megyében, Nyársapát külterületén egy fantasztikus környezetben, 2305nm-es telken elhelyezkedő, 2db helyes kis ház, tanya, 30nm terasszal, sok érdekes extrával.

A tanya erdővel körülölelve, a műúttól kb 300m távolságra fekszik. Az épületeket 2003-ban újították fel. A nagyobbik épületben található 1 nappali, 1hálószoba, konyha, dolgozó gardróbbal, fürdőszoba, WC, háztartási helyiség, kamra, külső tároló. Területe 47nm, ami kiegészül egy 30nm-es terasszal. Így a hasznos alapterülete 62nm. A nappali nagyon kényelmes, kellemes méretű, körben ablakok vannak, gyönyörű kilátást biztosítva a környező kertre és erdőre. Ezt egy pellet tüzelésű kandalló teszi intimmé, hangulatossá. A fürdőszoba zuhanyzós, a melegvízről 80L-es villanybojler gondoskodik. A konyha célszerűen kialakított, ablakos, a főzéshez gázpalackkal működő gáztűzhelyet használnak. A helyiségek járólappal vagy laminált padlóval burkoltak. A szennyvízet átfolyós rendszerű emésztőbe vezetik le. Saját fúrt kút biztosítja a vízellátást. A fűtésről hűtő-fűtő klíma is gondoskodik. A ház rezsije 20000 Ft/hó, a kandallóhoz szükséges pellettel együtt. Előtte 30nm fedett terasz található, ami tökéletes felüdülést nyújt a meleg nyári napokon. Itt minden a kényelmet és a célszerűséget szolgálja. Falazata 50cm vastgságú, vályog. Belmagassága 2,23m.

A kisebb házban konyha, 2 szoba, közlekedő és fürdőszoba található. Itt is 80L-es a villanybojler, az egyik szoba szőnyegpadlós, a többi helyiség járólapos. Hasznos alapterülete 26nm, de a ferde falak alatti területekkel együtt 32nm. Belmagassága 2,4m. Ez az épület is vályogból épült, falvastagsága 33cm, a tetőn 5cm-es hőszigetelés van, cserepeslemezzel fedett. Ebben az épületben jelenleg nincs fűtés.

Mi benne az extra?
Mivel a tulajdonosai hollandok minden nagyon praktikusan van kialakítva. A konyha ötletesen kialakított, felszerelt, ahogy a fürdőszoba is. 2003-ban voltak az épületek felújítva, amikor kicserélték a nyílászárókat hőszigetelt fa ablakokra és ajtókra, a villamoshálózatot és a vízhálózatot is. A házak jó állapotúak, rendben tartottak, ahogy a terület is páratlan adottságú. A telek és a házak DK-ÉNY-i fekvésűek. Állattartásra, kertészkedésre is alkalmas. A környező erdők és a hatalmas kert nagyon sokrétű felhasználást tesz lehetővé. A kerti szerszámok és minden egyéb tárolására egy 2 éve felépített, 34nm-es, könnyűszerkezetes műhely/garázs/tároló áll rendelkezésre.

A kertben egy 7x4m-es, 1,6m mély medence található, aminek a karbantartásához és működtetéséhez jelenleg rendelkezésre álló dolgok is a vételár részét képezik. Jár még hozzá egy 5m átmérőjű, 1m magasságú, külön felállítható medence is.

A tanya könnyen megközelíthető, remek közbiztonságú. Az autópálya 15 perc, Budapest 1 óra 15 perc alatt elérhető.

Ajánlom ezt a csodás tanyát olyan családoknak, akik szeretnének a természet közepén élni, nyugalomban, békességben, távol mindentől .

Hirdetés azonosító: 150728505

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 11 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn