Eladó mezőgazdasági, Csemő Csemő, 45990000 Ft, 64 nm 82_mev

company_logo

45 990 000

Ft

718 594 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Feladás dátuma:

okt 7., 21:20
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
64 m²

Méret típus:
m2

Méret (ha):
0.0064
Méret (m2):
64

Leírás

Eladó Pest megyében, Csemő külterületén egy fantasztikus környezetben, 3931nm-es telken elhelyezkedő, 64nm alapterületű, nagyon szép családi ház, tanya, 37nm fedett terasszal, rengeteg extrával.

A tanya erdővel körülölelve, a műúttól kb 1,5km távolságra fekszik. Esőben is jól járható úton lehet megközelíteni. Van benne 1 nappali, 2 szoba, nagyméretű, felszerelt konyha, fürdőszoba, WC, kamra. A szobák nagyon kényelmes méretűek, a házon körben ablakok vannak, gyönyörű kilátást biztosítva a környező kertre és erdőkre. A nappalit egy pellet kályha teszi intimmé, hangulatossá. A fürdőszoba zuhanyzós, WC-vel ellátott, a mosógépet és a szárítógépet is itt helyezték el. A design konyha igényesen kialakított, ablakokkal, ahova a nagyméretű teraszról lépünk be. A konyhabútor a kiváló minőségű műszaki cikkekkel a vételár részét képezi. Belmagassága 2,45m. A szennyvízet az átfolyós rendszerű emésztőbe vezetik le.

Az eredeti vályog épületet 2014-ben kezdték el felújítani. Az új falak Ytong téglából épültek. Az eredeti, 56cm-es vályog és az új falak is 10 cm-es hőszigetelést kaptak, kívülről 10cm-es téglával borították be. Ez adja az épület különleges báját, hangulatát. Mindez kiegészül egy tágas, hangulatos 37nm-es terasszal. A melegvízet 80L-es villanybojler biztosítja. Az ablakok 3 rétegű üvegezésű, korszerű, fa nyílászárók.

Mi benne az extra?
Mivel a tulajdonosa holland, minden nagyon szépen és praktikusan van kialakítva. A konyhapúlt, a fantasztikus kilátás, a belső terek egyszerűsége,a fedett terasz hihetetlen nyugalmat, békességet és szeretetet áraszt. A vízet saját fúrt kút biztosítja, a ház fűtése 2 pellet-kazánnal és hűtő-fűtő klímával történik. Videokamerás riasztórendszer kiépítve. A kertben lovak számára kisebb karám található, valamint 2 db régi épület, 11 és 27nm-ek, amelyeknek felújításával további terek nyerhetők. A ház kívül-belül kiváló állapotú, szépen rendben tartott, ahogy a terület is páratlan adottságú. Állattartásra, kertészkedésre is alkalmas.

A tanya könnyen megközelíthető, remek közbiztonságú. A közeli busznegállóból Lajosmizsére, Ceglédre, el lehet jutni. Az autópálya 15 perc, Budapest 1 óra 15 perc alatt elérhető.

Ajánlom ezt a csodás tanyát olyan családoknak, akik szeretnének a természet közepén élni, nyugalomban, békességben, távol mindentől, önálló életre vágynak. A terület gazdálkodásra, állattartásra is kiválóan alkalmas.

A ház és a környezet azonnal rabul ejt, jöjjön el és lássa meg ezt a csodát Ön is! Ha Önnek ez a ház az álma, ne habozzon! Várom megtisztelő hívását!

For sale in Pest county, on the outskirts of Csemő, in a fantastic environment, on a plot of 3931 square meters, with a floor area of 64 square meters, a very nice family house, farm, with a covered terrace of 37 square meters, with lots of extras.

The farm is surrounded by forest and is located about 1.5 km from the road. It can be reached by a well-traveled road even in the rain. It has 1 living room, 2 rooms, large, equipped kit.

Hirdetés azonosító: 150728497

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 11 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn