Eladó mezőgazdasági, Csemő Csemő, 20500000 Ft, 71 nm 1360_mj

company_logo

20 500 000

Ft

288 732 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 24., 23:10
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
71 m²

Méret tipus:
m2

Méret (ha):
0.0071
Méret (m2):
71

Leírás

ELADVA!
AZ INGATLANRA VEVŐT TALÁLTUNK 6 HÓNAP ALATT.

A virágos Csemő település közvetlen határában, üzletekhez és Volánbusz megállóhoz közel eladó ez a 72 nm-es, 3 szobás, kiváló állapotú tanya ingatlan 1867 nm-es telekkel.

A ház az aszfaltos úttól kb 200 méterre fekvő telken helyezkedik el. Tájolása és belső elrendezése jó, terei világosak. A konyha nagy beépített bútorral és gépekkel rendelkezik (elektromos főzőlap, villanysütő) tágas étkezőt is biztosít, így vendégekkel is kényelmesen asztalhoz lehet ülni. Három hálószobája gyermekes családoknak is ideálissá teszi. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben kaptak helyet. A ház háta mögött egy fűtőhelyiség található, melyből tároló és műhely rész nyílik. A telek Déli oldalán egy kerti tó található, melyben a tavirózsák nagyszerűen érzik magukat.
A lakóház felújításra és bővítésre került 2006-ban. Ekkor belülről teljes mértékig felújításra került Új elektromos és vízvezetékek lettek beépítve, valamint új nyílászárók (bejárati ajtót kell már csak cserélni). Fűtését fatüzelésű kazán biztosítja radiátoros hőleadással, a meleg vízellátást pedig villanybojler adja. A födém fagerendás, a tetőszerkezet jó, a bővített rész felett szinte új. A tetőfedés jó, ázás nincs, a gerendák erősek. A falak alulról sem vizesednek, a lakás száraz, hőhidak sincsenek.
A falazat vert vályogból, a bővített részen téglából készült. Tk. egy új bejárati ajtó, valamint a ház színezése és a tető szegése várat magára, ettől függetlenül is tökéletes otthont nyújt a ház.
Közművek közül  külterület lévén  csak az elektromos áram lett bekötve, a vízellátást fúrt kút biztosítja. A belmagasság a konyha és a mellette lévő 2 szobában 2,5 méter, a bővített részen 2,33 m.
Nyugodt környék! A település központja (Coop, iskola, óvoda, községháza, posta, rendelő, étterem, további boltok) 700-800 méterre, a buszmegálló 300 méterre van a háztól.

Alacsony rezsivel, nyugodt környezetben, jó levegőn élhet családjával, miközben csak 10-15 km-es távolságra van Cegléd, Nagykőrös, Lajosmizse. Autóval kényelmes tempóban 50 perc alatt már Budapesten van, de Kecskemét felé is most zajlik a 441-es út felújítása, bővítése, Ceglédről pedig korszerű vonatok közlekednek Bp. felé is egész nap, szinte 15 percenként.
Tehermentes ingatlan, rendezett háttérrel. A tanyák korszerűsítésére folyamatosan elérhetőek pályázatok, a keretösszeget emelték is, így bejelentkezés után 1 év múlva pályázhat akár napelemes rendszer telepítésére is.


.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147329366

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn