Eladó luxus ház Gödön

215 000 000

Ft

1 369 427 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
C

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2021

Félszobák száma:
3

Szintek száma:
3

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert mérete:
380  m2

Méret:
157 m²

Leírás

Luxus Kivitel, Minimál Stílus, Visszafogott Elegancia
Eladó Göd (Felsőgöd) legszebb zöldövezeti, dunaparti részén, a Dunától 200 méterre található, 2021. januárjában elkészült Luxus kivitelű, Minimál stílusú lakóház medencével, szaunával és jakuzzival.
Az ingatlan 136 m2 + 21 m2 garázs + 69 m2 részben fedett erkély vagy terasz, amelyhez 380 m2-es saját saroktelek rész tartozik. A lakóház magas műszaki tartalommal rendelkezik.
Leírás

A házba belépve egy előszoba fogad minket, innen jobbra nyílik egy fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval és wc-vel. Az előszobából nyílik még egy háztartási helyiség ahol a mosógép és a szárítógép kaptak helyet, egy tároló helyiség a cipőknek és a kabátoknak, az épületen belülről megközelíthető a fűtött garázs, valamint egy földszinti gardróbszoba. A bejárattal szemben indul az 1. és 2. emeletre vezető, impozáns, üvegkorláttal ellátott lépcső, amely alatt egy tároló (spejz) található. A lakóház földszintjén még az egylégterű konyha-étkező-nappali kapott helyet. A konyha minden luxus konyhai eszközzel fel lett szerelve (beépített- hűtő, mélyhűtő, mikró, sütő, indukciós főzőlap, elszívó és mosogatógép). A nappaliból a kertkapcsolatos, részben fedett teraszra jutunk. A teraszról kényelmes lépcsőkön keresztül bemehetünk a kb 5,5×2,5 méteres, kb 1,4 méter mély medencébe, amely ellenáramoltatóval és masszírozó fúvókákkal van felszerelve. A medence felnyitható és teljesen elhúzható igényes aluminium-plexi fedéssel rendelkezik. A megtervezett kertben gyepszőnyeg és örökzöld növények kaptak helyet. A mindig szép kertről a fúrt kút és az automata, esőérzékelős locsolórendszer gondoskodik.

Az 1. emeleten egy galériára érkezünk, ahonnan szép kilátás nyílik a földszinti részre. Innen jobbra nyílik a szülői hálószoba egy saját sarokkádas, mosdós és wc-s fürdőszobával és egy üvegkorlátos, nagy erkéllyel, balra pedig 2 egyforma méretű hálószoba és egy üvegfalas, épített zuhanyzós, mosdós és wc-s fürdőszoba található.
A 2. emeleten egy közlekedőbe érkezünk, ahol egy 4-5 személyes szauna és egy beltéri zuhanyzó kapott helyet, valamint innen lehet kijutni a napozó teraszra, ahol egy fűtött jakuzzi és egy kültéri zuhanyzó is található.
A ház 30-as Porotherm okos téglából épült, amelyen 10 cm-es Bachl PIR hőszigetelő rendszer található. Az ingatlanban műanyag nyílászárók vannak 5 légkamrás hőszigetelt üveggel, a nyílászárók és az ablakok nagy részén elektromos redőny és szúnyogháló van.
A szobákban laminált parketta van, míg a többi helyiség 60×60-as igényes greslappal lett burkolva. A lakóházban egyedi gyártású beltéri ajtók vannak. A fürdőszobákban beépített fürdőszobabútorok vannak, amelyek az ingatlan tartozékai. A garázskapú és a kerti kapu elektromosan nyitható, a kiskapu meg a videókaputelefonon keresztül. Az ablakokon kívül bádog-, belül műanyag párkányok vannak.
Az egész házban klíma berendezések és a távfelügyelethez bekötött riasztó található. Az ingatlan számítógépen és okostelefonon nézhető kamerarendszerrel van felszerelve.
Napelem rendszer valamint 22kwh elektromos autó falitöltő.
A fűtés az első emeleten található gázkazánnal történik radiátorokon és betekert, fűtött padlón keresztül. A garázsban található egy 100 literes villanybojler is, amely a emeleten található gázkazánhoz kapcsolódó bojlerrel együtt gondoskodik a lakóház elegendő meleg víz ellátásáról.
Az ingatlan ,,CC" energetikai besorolású.
A Dunakanyar egyik legszebb partszakasza és egy jól kiépített kerékpárút 200 méterre található. A közelben Budapest és Vác irányába közlekedő busz- és vasútállomás, óvoda, iskola, szupermarketek, éttermek és egy jachtklub is található.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149622535

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn