Eladó lakás, Veresegyház

company_logo

59 900 000

Ft

907 576 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
66 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Ezt az ingatlant CSOK PLUSSZAL is megveheti!


Újszerű építés, 73 m2, 3 szobás, nagy erkélyes!Veresegyház közkedvelt zöldövezeti részén, a Ligetek városrészben kínálunk eladásra egy termálfűtéses, jó állapotban lévő téglalakást.

A társasház 2010-ben épült, szépen karbantartott, csendes és jó lakóközösséggel rendelkezik.A lakásba belépve, egy megfelelő alapterületű előszobába érkezünk, melyhez egy különálló mellékhelyiség (WC mosdóval) is tartozik.

Tovább haladva, a közlekedőből nyílik a káddal és WC-vel ellátott fürdőszoba, a két hálószoba, az amerikai konyhás nappali, valamint a kamra. A nappalihoz tartozik egy keleti fekvésű, 7,22 m2-es fedett terasz, mely a hátsó udvarra néz, így nagyon csendes, ide megnyugtató kiülni egy fárasztó nap végén.

Az ablakok keleti és északi tájolásúak, mindegyik redőnyözött és szúnyoghálóval ellátott.A konyhában sütő, kerámia tűzhely és mosogató található, igény szerint mosogatógép is beépíthető.

A konyhabútor kibővítésre került, így bőséges helyet és munkafelületet biztosít.A termálvizes fűtésnek köszönhetően a rezsi téli hónapokban is igen kedvező. Előny, hogy a lakás az első emeleten van, ezért oldalról és alulról is fűtött, így elég később (november vége felé) elindítani a saját fűtést.

A közös költség 20.000.- Ft, mely tartalmazza az épületbiztosítást, a közös képviselő és a kertész bérét, a lépcsőház takarítását, valamint a szemétszállítást.

A lakáshoz tartozik még egy zárt parkoló és egy közösen használt tároló, melyek a gépiesített konyhabútorral és a beépített szekrényekkel a vételár részét képezik.Infrastruktúra szempontjából is ideális az elhelyezkedése: a közelben számos bevásárlási lehetőség (Lidl, DM, Rossmann, Pepco stb.), pékség, játszótér, bölcsőde, óvoda, iskola, posta, felnőtt háziorvosi és gyermekorvosi rendelő, fogorvos és egyéb szakorvosi ellátások, gyógyszertár, valamint a távolsági és helyközi buszmegálló is könnyed sétával elérhető!A városközpont, ahol minden szolgáltatás megtalálható, 5 perces autóútra található.

Ajánlanám ezt az ingatlant olyanoknak, akiknek fontos a csendes, kertvárosias környék, továbbá családosoknak, vagy fiatal pároknak.További információval és megtekintéssel kapcsolatban várom hívását a hét bármely napján!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146282602

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn