Eladó lakás Veresegyház

54 000 000

Ft

1 000 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 28., 21:08

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
D

Házszám:
48

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
igen

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
16200  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Méret:
54 m²

Leírás

Eladó Veresegyház legkedveltebb részén a Ligetekben, erdőhöz közeli csendes zsákutcában egy 54 m2 alapterületű, fölszinti kertkapcsolatos lakás. A lakáshoz tartozik egy 8 m2 nagyságú fedett terasz saját használatú, sövénnyel körbevett előkerttel (kb. 40 m2), melynek öntözése automata öntözőrendszerrel megoldott, valamint 1 db parkolóhely a társasház zárt területén. A lakásban légkondicionált amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy hálószoba található. A vételár részét képezi a konyhabútor a benne található gépekkel (mikróhullámú sütő, sütő, indukciós főzőlap, elszívó, mosogatógép, vízszűrő, alulfagyasztós hűtőszekrény), a konyhasziget székekkel, valamint az ehhez tartozó lámpatest. A nappali rész és a hálószoba laminált parketta, a további helyiségek csempe burkolatúak. A zárt folyosóknak és a lakás középső elhelyezkedésének köszönhetően a rezsiköltség igen kedvező, a fűtésszámla a téli hónapokban, átlagosan 4.500 Ft. A fűtés és a vízellátás almérőkkel mérhető, az áramszolgáltatás saját névre írt mérőórával megoldott. Vezetékes tévé, internet és telefonszolgáltatás rendelkezésre áll.
A 4 épületből és közel 100 lakásból álló lakópark társasházaktól elvárt színvonalon üzemel, az épületegyüttesnek saját közös képviselője és helyben lakó gondnoka van. A társasházalapítás és a vele járó albetétesítés folyamatban van, az ehhez szükséges dokumentumok rendelkezésre állnak. A lakás elkülönített önálló tulajdont képez, forgalomképes, per, teher és igénymentes. Haszonélvezeti jog bejegyezhető rá. Mivel az épületegyüttes osztatlan közös tulajdon, ezért jelzáloghitel fedezetéül nem szolgálhat a lakás, így közvetlen banki hitel nem vehető fel rá. Lakcímbejelentés lehetséges. Lakásbiztosítás köthető rá.
Az épületegyüttes kerítéssel körbevett, az autós közlekedés távirányítós úszókapun keresztül lehetséges, a gyalogos bejárókhoz és a bejárti ajtókhoz egyaránt felszerelt számkódos kaputelefonok tartoznak, biztonságról kamerarendszer gondoskodik.
Az ingatlan 2017-18 között épült téglából, 10 cm grafitos szigeteléssel. A fűtés és a melegvíz ellátás házközpontilag gázkazánokkal megoldott.
A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, egészségügyi ellátó intézmény (Misszió Egészségügyi Központ), háziorvosi rendelő, patika, bevásárlási lehetőség, helyi és távolsági busz járat könnyen elérhető.
Ingatlanközvetítők segítségét Nem kívánom igénybe venni!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147415086

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn