Eladó lakás Piliscsabán a Magdolna- völgyben

company_logo

84 900 000

Ft

953 933 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
padlófűtés

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
igen

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Panelprogram:
Nem vett részt

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Méret:
89 m²

Leírás

Meghitt Környezet *** Tágas Élettér *** Fiatal Lakás *** REMEK Közlekedés

Videó:
Virtuális Séta:

Eladó Piliscsaba - Magdolnavölgyben egy kétezres években épült ház teljes második emeletén kialakított 188 m2-es, amerikai konyhás, étkezős nappali + 3 szobás, szép állapotú lakás 4 erkéllyel (mindössze 22 m2). A lakás egy csendes, természetközeli, szépen kiépült lakóparkban van a vonatállomástól mindössze 10 perc sétára, egy felszíni autóbeálló és közös használatú kert tartozik hozzá. Ideális választás lehet családosok vagy a lakás mérete és oszthatósága miatt akár befektetőknek is.

Az ingatlan jogi háttere teljesen rendezett, külön albetéten szerepel (saját helyrajzi számmal) tulajdoni lapja tiszta tehermentes és hitelezhető!

Elosztás, Helyiségek
A bejárati ajtó a lépcsőház első emeletén található gyakorlatilag a 2. emeletre felvezető lépcsősor már a lakás része egész nap benapozott előtere. Amikor felérünk az emeletre, balra nyílik az igazán tágasnak mondható (88 m2-es) nappali amerikai konyhával, étkezővel és erkéllyel. A nappalból balra az egyik hálószoba nyílik, jobbra pedig a fürdőszoba masszázskáddal, finn szaunával, külön zuhanyzóval és törülközőszárítóval. A WC külön nyílik és külön bidével felszerelt, valamint egy közel 7 m2-es gardróbszoba. Innen továbbhaladva először a gyerekszoba, majd a dolgozószoba és ismét az előtér / lépcsőház tehát a lakás körbejárható. Minden szobának (4) van külön erkélye, amelyek alapterülete nincs beleszámolva a lakáséba. Emellett minden szoba osztható, tehát észszerű felújítási költségből kivitelezhető 2 db 100 m2-es amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás lakás!

Műszaki Tartalom
A ház tégla építésű, a lakás belmagassága 271 cm, és hiába tetőtéri kialakítás, a bruttó alapterület teljes egészében használható, ugyanis a parapet magassága 140 cm tehát onnan indul csak ferde tetősík. Sok ablakkal van szerelve, ezért kifejezetten világosnak mondható a lakás, de a hálószobákban van redőny is. A meleg vízről és fűtésről egyaránt egy belső égésterű fali turbós kombi cirkó gázkazán gondoskodik, részben radiátoros hőleadással, részben pedig padlófűtéssel. A klímának elő vannak készítve a kiállások, de az eddigi tulajdonosok nem tartották indokoltnak a beszerelést.

Környezet
A házban 6 lakás található, főként családosok és/vagy idősebbek a szomszédok. 6 társasház tartozik egy közös képviselet alá. A Magdolnavölgyben található lakópark egy kifejezetten jól szituált hely: impozáns ingatlanok, csendes, nyugodt, békés, természetközeli. Található itt egy egy magán-bölcsőde, játszótér és szabadtéri fitnesz-park, egy kis tavacska, a vonatállomás 10 percre, és annak túloldalán a Ferenc forrástól egy becsatlakozás a Kéktúra-útvonalra.

Közlekedés
Míg vonattal 40 perc alatt bent vagyunk a Nyugati pályaudvaron, autóval a 10-es útra tudunk közvetlenül rákanyarodni.

Ha kérdése van, vagy csak szeretné megtekinteni, várom hívását!

Ingatlan Értékesítés *** Teljes Hitelügyintézés *** Közműátírás

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146093503

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn