Eladó kétszintes családi ház

75 000 000

Ft

625 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert:
különálló

Kert mérete:
100  m2

Félszobák száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Ingatlanos kérem csak abban az esetben hívjon, ha ügyfele pont ilyesmit keres. Jelenleg nem kívánunk senkivel szerződni, ha másképp döntünk, tudjuk, kit hívjunk. Köszönöm.

Eladó Pécel csendes, központhoz közeli részén kétszintes, részben felújított ikerházfél.
Iskola 10 percre, óvoda 5 percre, városközpont 10 percre, Auchan, Decatlon, Lidl, 17 kerületi piac autóval 10 percre található.

Az ingatlan saroktelken van, csendes és biztonságos környéken. Minden szomszédunk családos, vagy idős ember, balhéktól, hangoskodástól, egyéb zavaró dolgoktól teljesen mentes a környék.
A telek kialakításának és elhelyezkedésének hála minden kellemetlen természeti hatás elkerüli, sem víz, sem szél nem tett kárt soha.
Az ingatlan keleti tájolású napfényes szobákkal bír, az emeletről csodás napfelkeltéket lehet látni a környék dombjainál. Az ingatlan rezsije nagyon kedvező, a napelemeknek köszönhetően az elmúlt év villanyszámlája villamos fűtéssel, medence üzemeltetéssel, és elektromos konyhával, bojlerrel mindössze 40ezer Ft volt egy évre. A havi 7-8000 Ft-os vízdíj mellett mással nem kell számolni.

Az ingatlan előtt 3-4 autó elfér. A házhoz egy kis udvarrész tartozik, úgy alakítottuk ki, hogy remek kis élettér vált belőle. Egy 360cm átmérőjű 120-as medence került beépítésre, egy kisebb füvesített rész, rengeteg virág, kis epres, málnás, és egy pici konyhakert is helyet kapott.
A belátás ellen az utcán egy ciprus sort ültettem, amik már elérik idén a kellő magasságot, 2-3 éven belül egybefüggő sövénnyé fejlődik, így biztosítva az intimitást.

Az ingatlant 2017-ben vásároltuk, az eltelt hat év alatt folyamatosan költöttünk az ingatlanra, 12-13 millió Ftot kb., alább felsorolom a fejlesztéseket, és a még hátralevő dolgokat.
Elkészült:
-teljesen új villamos hálózat tervezése és beépítése, ezzel együtt
-kamera rendszer-
-riasztó rendszer-
-gyenge áramú hálózat vezetékelése, végpontok előkészítése. Így kamera és riasztó rendszerrel egy nap alatt felszerelgető az ingatlan.

-nyílászárócsere, két kis emeleti ablak kivételével minden nyílászáró minőségi műanyag nyílászáróra cserélve, többsége redőnnyel, szúnyoghálóval, bejárati ajtó fenyő ajtóra cserélve

-vízvezetékrendszer teljes cseréje, melynek során a bejövő vezetéktől a teljes vízvezetékrendszer cserélve lett, kiállásokat létrehozva a konyhába, melyre a mosó- és mosogatógép lett kötve, illetve víz és szennyvízcső kiállások lettek az emeletre felvive, mivel az emeleten található egy tusoló-wc célra alkalmas helyiség.

-teljes lakás falfelületeinek gondos festése, mely egy közel három hetes munka volt, minden régi réteg felcsiszolva, hibák javítva, majd festve

-fürdőszoba tégláig lebontva, és újraépítve

-tető héjazat cseréje két éve, lécezéssel, fólia cserével, bádogozással, új kéménnyel, csatornával

-10 m3-es medence építése

-Pellet tüzeléses kazán és radiátoros cirkófűtés kiépítése

-3 fázisú villamosmérő felszerelése, és 5 Kwh-s napelem rendszer telepítése éves elszámolással

-3 db minőségi Fischer fűtésre optimalizált fűtő-hűtő klíma telepítése

-új konyha építése, Gorenje beépített gépekkel. (mosogatógép, sütő, mikró, főzőlap)

-padlástér purhabos födémszigetelése

Ami hátravan:
-külső szinezés, erre 1,5 M ft-os tájékoztató árat kaptunk
-kerítés és külső felületek burkolása (elöl-hátul betonozott teraszok vannak, a betonok állapota már nem szép, kb 40-50 m2-en kell a burkolatokat idővel rehabilitálni.
-szobákban parketták cseréje
-emeleti mellékhelyiség kialakítása (ez a kb 4 m2-es helyiség teljesen nyers, sem vakolva, se kiépítve nincs, egyedül egy radiátor került bele. Mi most spájznak és lomosnak használjuk, de a betonfödém át lett törve, és szennyvíz kiállás, és víz is fel lett vezetve. Egy épített zuhany, egy kis kézmosó és egy wc elfér benne.
-emeleti belső tetősíkok gipszkartonozása (jelenleg az előző tulaj által felragasztott hungarocell panelekkel van borítva, ez nem egy szép megoldás, és itt-ott le is van jőve.
-két emeleti kis ablak cseréje

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145758156

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn