Eladó ipari ingatlan Budakeszi

company_logo

199 999 000

Ft

1 342 275 Ft/m²

Feladás dátuma:

márc 9., 08:33
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
149 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Leírás

Budakeszi forgalmas útján, Telki irányába, benzinkút közelségében, sportpálya, uszoda, bicikli park szomszédságában, csendes szép zöld környezetben, eladó több tevékenységre is alkalmas, nagy telken lévő, 2004-ben épült, szép és jó állapotú könnyűszerkezetes modern épület.
Az ingatlan korábban étteremként működött, jól is ment, sajnos munkaerőhiány problémák miatt kellett bezárni. Jelenleg kutya terápiás központként üzemel, a bérleti szerződés 2023. márciusáig szól. A vendéglátó profil mellett több más tevékenységre is alkalmas, besorolása K-SP1 ,és van egy fitness központra is meglévő komplett tervdokumentáció. A jelenlegi ingatlan tovább bővíthető 500 nm-ig, mivel a beépítettség mutató 25 %-os. Saját belső parkolóval, 9 autó számára, de ez is tovább bővíthető igény szerint, továbbá van egy 120 nm-es óriási tűz- és vízálló mobil sátor a telken, ami nem képezi a vételár részét, de opcionálisan megvásárolható, rendezvényekre, vagy bármi másra, raktározására is kiválóan alkalmas.
A majd 80 nm-es részben, fedett terasz, közvetlen kapcsolatban áll a belső eladótérrel és egy kis halas kerti tóra néz. Az üzemeltető és egyben eladó cég HACCP engedéllyel rendelkezik, az ár áfa mentes, a céget nem kell megvásárolni .
Sok lehetőség rejlik ebben az ingatlanban kérem, keressen bizalommal, ha felkeltette érdeklődését! Segítünk minden háttér információkkal, és teljes körű jogi és hitel tanácsadással.

Referencia szám: UZ014950

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131571917

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás