Eladó ingatlan - Felsőpakony

78 500 000

Ft

809 278 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
A

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
2

Kert:
különálló

Kert mérete:
297  m2

Méret:
97 m²

Leírás

Felsőpakony csendes, erdő közeli kis utcájában megvételre kínálok egy nappali + 3 hálószobás, teljes körűen felújított, 97 nm-es ikerház felet. Az ingatlant a jelenlegi tulajdonosok folyamatosan újították, szépítették a megvásárlás óta. A konyha teljesen új, a gépek még garanciálisak. A ház fűtését, hűtését és melegvíz ellátását egy nagy teljesítményű hőszivattyú látja el, melyre víz lágyító berendezés is került, hogy meghosszabbítsa annak élettartamát, és kímélje a szanitereket a vízkőtől. A radiátorok helyett hűtő-fűtő fan-coil berendezések lettek felszerelve, így minden helyiségben külön szabályozható a hőmérséklet. A konyhába továbbá egy okos vezérlővel ellátott elektromos fűtőfólia került, hogy a járólap sose legyen hideg, ezzel tovább fokozva a komfortérzetet.
A ház szigetelt, a műanyag thermo nyílászárókra idén új, szigetelt alumínium redőnyök lettek felszerelve.
A házban minden energiatakarékos, beleértve a világítást és a gépeket is. A tavalyi évben H-tarifa bekötése is megtörtént, így a téli időszakban a fűtés költsége nagyon kedvező.
Az udvar rendezett, igényes térkővel kirakva, ahova két személyautóval is kényelmesen be lehet állni, a parkolást elektromos kapu segíti. A kerítés beton elemekből épült, alumínium lécekkel szerelve, így a rozsdától nem kell tartani. A kert hátsó részén minőségi műfű lett lerakva, így a fűnyírást a porszívó váltja fel. Ciprusok öntözéséhez fúrt kút áll rendelkezésre.
A ház tavaly kívülről is le lett festve.
Az ingatlan két szintes, az alsó szinten az előszobát elhagyva egy tágas nappali fogad bennünket, ahol még egy kandalló is helyet kapott.
Szintén az alsó szinten található egy légtérben a nappalival a konyha, kis étkezővel, a fürdőszoba és a gépészetnek (hőszivattyú puffer tartálya, melegvíz tartály) kialakított helyiség. Az emeletre kényelmes lépcsőn keresztül juthatunk fel, ahol két kisebb és egy erkéllyel is ellátott nagyobb hálószoba található.
Ajánlom minden olyan ügyfél részére, aki szereti a minőséget, az igényességet és fontos neki az energiatakarékosság, mert ennek a háznak nagyon kedvező a fenntartási költsége.
Irányár: 78.500.000 Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146406852

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn