Eladó ház(ak), Budakalász, 2 (213 nm + 64 nm) önálló, 2 generációnak!

company_logo

299 000 000

Ft

823 691 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
363 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1560  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Riasztó

Építés éve:
2020

Leírás

Budakalász Szentistvántelepen, 1560 nm-es sík telken, 2 db önálló családi ház. A nagyobb ház 213 nm lakóterülettel (dupla garázzsal együtt) rendelkezik, és egy 23 nm-es fedett terasz kapcsolódik hozzá, míg a kisebb ház 64 nm-es alapterületű, 11,5 nm-es fedett terasszal. A közös kert hátsó részében 4x6 m-es medencét is építettek.
A nagyobb ház építése 2022 decemberélében fejeződött be, a lehető legjobb minőségű építőanyagok és nyílászárók felhasználásával. A tervezés is kivitelezés a legkisebb részletekig átgondolt és tökéletesen megvalósított. Az utcafronton kapott helyet a 2 állásos garázs, amely természetesen a lakórészből is megközelíthető, valamint ide került a fűtés és használati melegvíz gépészete. A főbejáraton megérkezve egy előtérbe jutunk, aminek egyik oldalán az amerikai konyhás nappali egy külön háló, és a hozzá tartozó fürdő található, valamint a nappalihoz kapcsolódó fedett terasz. Ha a másik oldal irányába indulunk el, 2 db hálószoba, az azokhoz tartozó fürdőszoba, egy mozi szoba és háztartási helyiség érhető el.

A ház szigetelése tökéletesen, légmentes, ennek érdekében Veka 82MD nyílászárókat építettek be, változó üvegrenddel, figyelembe véve a külső zajforrások és hőtechnikai körülményeket. A ház teljes mennyezete dupla kialakítású, az összes, vezeték, cső a 2 réteg közé került, így a külső héj homogén és hermetikusan zár. A padlástérben 25 cm kőzetgyapot szigetelés, a külső falakra 15 cm Austrotherm reflex grafitos szigetelés került. Ennek köszönhetően az éves gázfogyasztás 1.600 m3. A fűtés kiegészíthető a nappaliba beépített kandallóval, amely nem csak a hangulatával járul hozzá a komfortérzethez, de légbefúvó rendszerével, valóban fűtési feladatot lát el.

Az udvar középső részére egy könnyűszerkezetes fém házat építettek 2017-ben, amely amerikai konyhás nappaliból, 2 félszobából, fürdőszobából és tárolóból áll, egy fedett terasszal, és a ház mögött egy 4x6 m-es medencével. A ház kívülről 15 cm-es, a padló 10 cm-es, a tető 30 cm szigetelést. A ház fűtése elektromos, Adax márkájú radiátorokkal és hőszivattyús klímával. A 2 ház havi 70.000 Ft-nyi áramot fogyaszt, elektromos autó töltéssel együtt, ami ebből kb 40.000 Ft-ot jelent.

A ház külső színezése, a nagy terasz burkolása és a kertrendezés a vevőre vár, saját igényei szerint.
Érdeklődni: Türk Dániel

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145429178

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn