Eladó ház - Szentendre

company_logo

315 000 000

Ft

572 727 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 22., 10:27
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Szintek száma:
3
Méret:
550 m²

Leírás

Szentendre kiemelt részén, csendes nyugodt környezetben – BOLDOGTANYÁN - ELADÓ egy 1380 nm-es telken fekvő nettó 330 -nm-es – CSODÁLATOS, ÖRÖKPANORÁMÁS, TÖBBGENERÁCIÓS, családi ház, DUPLAKOMFORTOS, 2 TERASSZAL, GARÁZZSAL.



A ház szerkezetileg és műszakilag is minőségi, egyedi igényeknek kialakított, Halász Ildikó és Váradi Gábor okleveles mérnök és építész tervei alapján. Téglából épült, a monolit födémből levő tetőt agyagcserép borítja és 20 cm-es kőzetgyapot szigetelést, párazáró-fóliát kapott. A vezetékek rézből vannak.



Az ingatlan kifogástalan állapotú, az ablakok műanyag thermo üvegesek, a tetőtéri ablakok fa típusú - Velux - thermo üvegesek, részben redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A burkolatokat tekintve az előszobában és a vizes helyiségekben márvány burkolat van, illetve a szobákban minőségi laminált parketta.



Három szintes, mindegyik külön bejárattal. Az alsó szinten kialakításra került egy amerikai konyhás nappali kamrával, egy 20 nm-es terasz, két hálószoba és a fürdőszoba, amiben sarokkád, hidromasszázsos zuhanykabin és törölközőszárító van. Belső lépcsőházon keresztül a középső és a legfelső szintre juthatunk. Elrendezésüket tekintve ugyanolyanok, egy különbséggel: a legfelső szinten lévő fürdőszobában sarokkád van, míg a középső szinten zuhanykabin is. Ezek mellett ugyanúgy van egy amerikai konyhás nappali, kamra, két hálószoba és erkély, amiről panorámás kilátásban lehet részünk.



A szuterén szinten van az automata ajtós garázs, ahol három autó is kényelmesen elfér, egy WC helyiség, zuhanyzó, mosógép kiállás és egy 7 nm-es borospince.

A fűtésért gázcirkó felel, a komfort érzetet a padlófűtés biztosítja, illetve több helyiségben beszerelésre került egy inverteres légkondicionáló. Kandalló kialakítására is van lehetőség. A kertben egy kis játszótér van, konyhakert emellett pedig: barack, meggy és körtefa is növekszik. Tömegközlekedés szempontjából a busz megállója gyalogosan 15 perc. Pár perces autóúttal minden a közelben van: bolt, gyógyszertár, óvoda, iskola, posta, cukrászda és pékség.



A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek! [18494]

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147952433

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn