Eladó ház, Veresegyház

company_logo

159 000 000

Ft

567 857 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 06:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1110  m2

Méret:
280 m²

Leírás

Veresegyház varázslatos környezete a nyugodt és zöld életre vágyóknak ideális. Itt élni jó döntés azok számára, akik a fővárosi forgatag közelében, de mégis távol annak zajától szeretnének élni.
A közelben lévő természetvédelmi területek, a tiszta levegő, és a jól kiépített infrastruktúra mind hozzájárulnak a kiváló életszínvonalhoz.
Eladó családi ház tehát nem csak egy lakóhely, hanem egy igazi otthon, ahol a nyüzsgő városi élet után pihenhet és élvezheti a természet közelségét és a csend nyugalmát.
A ház 165,000,000 HUF értékű, 2000-ben épült, 260 nm nettó (350 m2 összesen), 7 szobás, tégla szerkezetű családi ház a Hegyek kertvárosában, Veresegyházon. Az udvarra néző, jó fényviszonyú ingatlan egy 1,191 m2-es, gyönyörűen parkosított telken helyezkedik el, amely örökzöldeket és veteményest is magába foglal.
A közlekedés kiváló: 270 méterre található buszmegállók segítségével gyorsan elérhető a közeli vasútállomás, ahonnan Újpest csak 22 perc.
Az M3-as autópálya pedig autóval mindössze 13 perc.
Az ingatlant az energiatakarékosság és a hosszú távú kényelem jellemzi: Porotherm 38-as téglából és födémmel épült, 7 cm-es dryvit szigeteléssel, egyedi fa nyílászárókkal.
A tetőt 2 éve teljesen felújították, új betoncserepekkel és esővíz és ereszcsatornával.
A fűtésért egy kondenzációs kombi kazán felel, radiátoros hőleadással, melyhez egy vegyes tüzelésű öntöttvas kazán is csatlakozik automatikus vezérléssel. A nappaliban hűtő-fűtő klíma biztosítja a komfortot, továbbá a déli fekvésű tetőre telepített napelemes rendszer képes ellátni a ház teljes elektromos igényét, még a fűtésszezonban is.
MŰSZAKI ADATOK
Építés éve:2000
Falazat: Porotherm 38 cm tégla
Hőszigetelés:7 cm Dryvit Alap és födém: Beton
Nyílászárók: Fa, thermo üvegezéssel
Fűtés: Kondenzációs kombi kazán, amelyhez a pincében található vegyestüzelésű öntöttvas kazán automatikus vezérléssel csatlakozik.
Hőleadó: RadiátorVillany:3x16
A Tetőfedés:2 éve új betoncserepezést kapott
Földszint 146 m2, emelet 120 m2.
A ház három szintből áll: egy 220 nm-es pince rész, amely egy 2-3 autós garázst, műhelyt, több tárolót és kazánházat foglal magában; egy 146 m2-es földszint, ahol egy nagyméretű nappali-étkező teraszkapcsolattal, konyha, három hálószoba, egy kádas és zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy vendégmosdó található; és egy 120 m2-es emelet, ami befejezésre vár, de már előkészült egy további nappali teraszkapcsolattal és hálószoba kialakítására, valamint konyha és fürdőszoba opciója is adott.
A házat szépen gondozott kert öleli körül. Árnyas diófa és termő cseresznye-, körte-, alma-, valamint barackfa is megtalálható az illatosan virágzó növények mellett.
A kert végében konyhakertet találunk, ahonnan a saját termesztésű zöldségek, zamatos eper és szeder frissen kerülhet asztalunkra.
Jöjjön el és tegyen egy ajánlatott.

159000000 Ft
Érdeklődni:. Füle Katalin

Referencia szám: HZ053091-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149080934

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn