Eladó ház, Vác Václiget, 240000000 Ft, 440 nm 12500_bhv

company_logo

240 000 000

Ft

545 455 Ft/m²

Cím:

Pest; Vác; Václiget

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
440 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
2080  m2
Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

Vác Václigeti részen, színvonalas lakóparki környezetben, sorompóval zárt magán utcában, biztonságos környezetben egy luxusotthon saját kerti tóval!
Csodás zöldövezeti részen, családiházas (zsúfoltságtól mentes) idilli környezetben találjuk gondozott, impozáns kerttel körülvéve ezt a kényelmes rezidenciát. A 2000-es évek elején egyedi tervek és elképzelések alapján, amerikai stílusban, korszerű anyagokból és kezelést nem igénylő felületek kialakításával épült.
Bruttó 550 m2, nettó 440 m2 alapterületével nagyobb családok számára vagy több generáció együttélésére is ideális megoldást nyújthat.
Kertjében rengeteg virág, bokor és kútról táplált kerti tó nyújt különleges látványt és biztosítja a felhőtlen pihenés lehetőségét.
A fő lakótér a földszinten található, saját fürdőszobás hálórészekkel, 40 m2 es terasszal, melyet körülölel az épület és több irányból is megközelíthetővé teszi. A nappalin, étkező-konyhán, kamrán és gardróbon kívül öt hálószobát találunk itt, melyből kettő saját fürdőszobakapcsolattal is rendelkezik. Az étkezőkonyha tágas, teraszkapcsolatos, beépített egyedi konyhabútorral, hangulatát kandalló fokozza.
A félszuterén rész ablakos, világos, külön lakrészként is használható saját fürdőszobával, nagy világos terekkel, jelenleg egy infra szauna is helyet kapott itt, sportolásra is alkalmas nagyobb helyiség ( 40 m2) is rendelkezésre áll , gyönyörű két szekciós borospince berendezve egyedi készítésű tölgyfa asztalokkal, székekkel és ajtókkal. Az alsó szint használható lakhatási, raktározási, gépészeti, sport és hobby célokra.
A szomszéd felől zöld növényekkel is leválasztott kertje kis tóval, gyönyörű vízi és kerti növényekkel, locsolórendszerrel felszerelt. Hosszú utcafrontján több autó is kényelmesen parkolhat a telek mentén, a zárt garázsban, a garázs autókiállóján, mely 170 m2, vagy akár a kertben is.
A ház fűtése gázkazánnal központi fűtés, a fürdő és a mosdóhelyiségekben padlófűtés került kiépítésre, a melegvízhez tárolótartály is van, vízlágyítót is beszereltek.
Ha romantikus hangulatra és klasszikus eleganciára vágyik ahol intim teraszán egy saját tó látványát csodálva vacsorázhat ne hagyja ki ezt a lehetőséget, győződjön meg róla személyesen is, hogy megtalálta-e álmai otthonát! Irányár: 240 M Ft,

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128212335

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn