Jó fogás!

Eladó ház, Szigethalom

company_logo

59 000 000

Ft

602 041 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 18:17
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
98 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1075  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Szigethalom csendes utcájában, központhoz közel megvételre ajánlok egy bruttó 98 m2-es, nettó 70 m2-es vegyes falazatú összközműves családi házat, 1075 m2-es hatalmas telken.
A ház 1964-ben precízen megépített azóta is jól karbantartott, tetejét cserép fedi. Akár azonnal költözhető. A padlás hagyományosan salakkal szigetelt. Minden ablakon redőny van. Eredeti fűtésmód egy öntöttvas vegyes tüzelésű kazán, ami a konyhában lett elhelyezve. Kiegészítő fűtésként jelenleg is működik. Mindenhol öntöttvas radiátorok vannak felszerelve, melyek hosszan tartják a meleget.Az elsődleges fűtést és a meleg vizet egy két éve újonnan cserélt cirkó biztosítja, új kéménnyel szerelve.
A bejárati ajtót és a mellette levő ablakot új műanyag nyílászáróra cseréltette a tulajdonos.A ház bejárata fedett előtetővel védett, ahonnan egy kellemes hangulatú tágas előszobába lépünk, mely akár egy kisebb szoba leválasztásának lehetőségét is rejtheti magában. Ebből a helyiségből jutunk a két utcára néző, egymásba nyíló nagyszobába, és az étkező-konyhába is, amelyből a fürdőszobába, illetve a kamrába nyílik ajtó. Ezekben a helyiségekben kőpadló van lerakva, melyek jelenleg linóleummal vannak fedve. A szobák parkettásak.
A házhoz tartozik még egy külön bejáratú nyári konyha, ami szobaként funkcionált előzőleg.A telken több melléképület is van, többek között gazdasági épületek, melyek háziállatok tartására alkalmasak. Az udvaron egy különálló pince is található, valamint egy garázs is épült szemben a kapubejáróval. Locsoláshoz ásott kút biztosítja a vizet.
A telek jelenleg főleg szőlővel van betelepítve, de található rajta egy felújítandó üvegház is. Méretéből adódóan rengeteg lehetőséget rejt magában, akár a ház bővítését, akár új épület felhúzását is. Ebben az esetben két generáció együttéléséhez is bőségesen elég a terület. Aki szeret gazdálkodni, az is megtalálhatja itt a számítását. Nagyon jó szomszédok, összetartó közösség van a környékén.
Érd.: Dallos Ágnes tel.: email:

Referencia szám: HZ060826

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143405207

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás