Eladó ház, Solymár Kerekhegy, 250000000 Ft, 230 nm 15978_bh

company_logo

250 000 000

Ft

1 086 957 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 09:11
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
230 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1060  m2
Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

Amennyiben nyugodt környezetre vágyik, de mégis közel Budapesthez, szomszédai helyett inkább az erdőt nézné és a kellemes klímát élvezné, akkor ezt az ingatlant Önnek találták ki!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Solymár-Kerekhegy részén található, a Berzsenyi utcánál, az egyik legszebb utcában! Igényesen kiépített környezetben, mégis erdővel határos. Az utca aszfaltozott, csatornázott, teljes közművel ellátott. A 157-es "kék" busz megállója pár perc sétával megközelíthető, mellyel a szolgáltatóház, posta, patika, élelmiszerüzlet 5 perc alatt elérhető. A Francia iskola szintén csak pár perc autóútra található. HÜVI tömegközlekedéssel 15 perc, autóval 10 perc. Széll Kálmán tér tömegközlekedéssel 35-40 perc, autóval 20-25 perc.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Tágas, körbe napozott, 1060 nm-es telek. Az épület 2001-2002-ben épült, 3 szintes, az akkori elvárásokat magasan túlszárnyalva, minden luxust kielégítő elegáns családi ház. Porotherm téglából, szigeteléssel. Építészetileg egy hibátlan épület, mely leinformálható a generálkivitelezőnél.

Alapterülete 230 nm;

A földszinti részen:
Előtér, bútorozott gardrób, vendég mosdó-WC, tágas nappali (extra belmagassággal), étkező és konyha valamint a nappaliból egy üvegajtóval elválasztott 6 személyes Jakuzzi márkájú pezsgőfürdő található. Az étkezőből és a jacuzziból a kertbe is ki tudunk jutni. A konyha teljesen gépesített, melyek az elmúlt évben az elvárásoknak megfelelve ki lettek cserélve.

Az emeleten:
3 külön bejáratú, kényelmes méretű hálószoba, melyből 2 db a teraszon keresztül kertkapcsolatos.
A fürdőszobában 2 személyes Albatros kád, HOESCH vízlepergetős zuhanykabin, Laufen szaniterek, GROHE csaptelepek, zuhanypanel WC, bidé található. Külön garbróbszoba található az emeleti szinten.

A szuterénben
2 férőhelyes tágas garázs, mosókonyha, kazánszoba lett kialakítva.
Továbbá itt lett helyezkedik el a wellness részleg is, mely egy 6 személyes "FINNRELAX" szaunát, 2 éve átépített legmodernebb fürdőrészt, tusolókabinnal foglal magába.
Üvegfallal elválaszott részleg elött pihenőszoba található, melyben egy mindent elnyelő 7 méter hosszú beépített tolóajtós gardróbszekrény is található.

Az ingatlan egyik ékessége a kertészek folyamatos karbantartásával elért díszkert és az erdő tövében elhelyezett nyári-lak.

Itt minden a kényelmét szolgálja, érződik a kivitelezésen, hogy saját részre építtették, nem sajnálva a többlet kiadásokat. Nincsenek falon kívüli kábelek, kábelcsatornák. Itt minden kiváló állapotú és az évek során szinten tartott, olyan mint egy új építésű ház.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Fűtése egy 4 éves, WOLF márkájú gáz/cirkó kazánról történik részben padlófűtéssel. Gránit burkolatok, GROHE, Keico, Albatros, Jacuzzi szaniterek, igényes Hofstädter fanyílászárók. Klímával felszerelt.
A kertben TORO öntözőrendszer működik.

KÖLTSÉGEK:
Havi össz. rezsiköltsége 130e Ft-ra tehető.

PARKOLÁS:
2 férőhelyes, önálló garázs, melyet tartalmaz az irányár, illetve 1 további fedetlen felszíni beál.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145954835

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn