Eladó ház, Pilisszentlászló

28 300 000

Ft

82 029 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 12., 07:12

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
345 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Energiatanúsítvány:
H

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Megvételre kínálok a Visegrádi-hegység egyik legszebb völgyében Pilisszentlászlón egy hangulatos ingatlant. A ház a település főterétől mindössze néhány száz méterre található egy csendes kis utcában. A utca felőli frontról gyönyörű látvány nyílik a környező hegyekre. Osztatlan közös tulajdon (kerítéssel elválasztva), az ingatlan az utcafront felőli részen található. A telek 345 nm területű, melyből hasznos alapterület 46 nm. A ház kő és tégla építésű, a 2000-s években kisebb felújításon esett át, melynek keretein belül a villanyvezetékeket részben kicserélték, a bejárat felőli fal 10 centis szigetelést kapott, illetve az előszobai ablakok és a bejárati ajtó hőszigeteltre lettek cserélve. Az ajtón belépve balra található a wc, jobbra egy előszoba melynek végén helyezkedik el a zuhanyzó és kézmosó. Tovább haladva a konyhába lépünk, melyet egy boltíves átjáró választ el a hálószobától. A ház bútorozottan is megvásárolható. Az otthon melegéről fatüzelésű kandalló gondoskodik. A meleg vizet villanybojler biztosítja, mely 3 éve lett kicserélve. A tetőt cserép fedi. Csatorna nincs (kiépítés alatt, megigényelve), saját emésztője van.
A telken helyett kapott egy kőből épült fatároló, kamra. Az udvaron egy orgonafa és egy cseresznyefa található számos virágos növénnyel. Az ingatlan jelenleg is lakható, de felújításra, korszerűsítésre szorul.
A közelben kisbolt, dohánybolt, posta, iskola, óvoda és buszmegálló is található.
Az ingatlan lokációjából adódóan kiválóan alkalmas vendégház üzemeltetésére. A Dunakanyar és az erdő közelsége rengeteg szabadidős és túrázási lehetőséget kínál.
Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését vagy bővebb információra van szüksége, kérem a megadott telefonszámon érdeklődjön 10 és 16 óra között.
Ingatlanosok Kérem NE Hívjanak!!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147006831

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn