Eladó ház, Nyáregyháza

company_logo

25 000 000

Ft

438 596 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 14:13
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
57 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1959  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

REMEK LEHETŐSÉG NYÁREGYHÁZÁN! CSALÁDI HÁZ ÚJ TETŐVEL, ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKKAL, MELYNEK FELÚJÍTÁSÁT SAJÁT IGÉNYEI SZERINT FEJEZHETI BE!

Nyáregyházán, a templom közelében, rendezett, szép mellékutcában, méretes, gazdálkodásra is alkalmas méretű, 1959m2-es telken eladó egy 57m2-es, két különnyíló szobás, de akár nappali + 2 hálószobásként is befejezhető, részben felújított, a felújítás befejezésére váró családi ház, HATALMAS FEDETT TERASSZAL.

Az ingatlanban tulajdonosa teljes felújítást tervezett. Ennek során már megvalósult a TELJES TETŐSZERKEZET CSERÉJE, mely így korszerű, esztétikus cseréptető. A nyílászárókat korszerű, műanyag ablakokra cserélték. Részlegesen elkészült a falak vakolása, a kőzetgyapotos hőszigetelés, a villanyszerelés, a fűtéscsövek és a szennyvízcsövek beszerelése is.
A felújítási munkálatok befejezése az új tulajdonosra vár. Hátra van még az említett, részlegesen elkészült munkálatok befejezése, emellett burkolatok, szerelvények, szaniterek beépítése.
A lehetőség nagy előnye, hogy a felújítások költségesebb része már elkészült, ugyanakkor a házat új tulajdonosa saját igényei, ízlése szerint fejezheti be.

A ház az 1960-as években épült, hagyományos építési technológiával. Nedvesedési, statikai probléma az épületen egyáltalán nem tapasztalható. A közművek mindegyike a házon belül megtalálható.

A tervezett elrendezés szerint két tágas, különnyíló szoba, egy ablakos konyha, egy szintén ablakos fürdőszoba + wc, és egy külön wc található az ingatlanban, melyek mindegyike az előszobából külön bejárattal rendelkezik. Amennyiben az egyik szoba amerikai konyhás nappaliként kerül befejezésre (ez a munkálatok jelenlegi készültségi foka okán még könnyen megoldható). A ház bejárata előtt tágas, 16m2-es, fedett TERASZ található, mely belátástól védett, ideális pihenésre, családi, baráti összejövetelek megtartására is.
A ház bővítésére is nyílik lehetőség, a lakótér hozzáépítéssel a jelenlegi méret többszörösére is növelhető.

A telek 1959 m2 méretű. Tágas mérete okán pihenő, sütögetőhely, játszótér, díszkert kialakítása mellett akár gazdálkodásra, állattartásra is remekül alkalmas. Melléképület ennek kiszolgálására építhető. A locsolást gyűrűs kút is segíti.

Nyáregyháza jó ellátottságú település, helyben megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelő, kisebb és nagyobb üzletek is. A közeli autóbuszállomás a Pilisi vasútállomással nyújt közvetlen összeköttetést. Autóval az M4 és M5 autópályák felől is percek alatt elérhető az ingatlan.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144225534

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn