Eladó ház, Nagykovácsi

company_logo

195 000 000

Ft

933 014 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
209 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
748  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

BÁJOS, AUTENTIKUS SVÁB PARASZTHÁZ NAGYKOVÁCSI ÓFALUBAN ELADÓ.

EREDETI STÍLUSJEGYEIT ÉS FORMAVILÁGÁT MEGŐRZŐ, A TÖRTÉNELMET MAGÁBAN HORDOZÓ, TELJESEN KORSZERŰSÍTETT KÜLÖNLEGES OTTHON VÁLT ELADÓVÁ NAGYKOVÁCSI CSENDES UTCÁJÁBAN, BUDAPESTTŐL NEGYED ÓRÁNYI TÁVOLSÁGRA, AZ ERDŐ ÖLELÉSÉBEN.

Az épület békebeli hangulata magával ragadó, tulajdonosai mindenben igyekeztek megőrizni az eredetiséget, színvonalasan és körültekintően újították fel 2000-ben. Előtte generációkon át ugyanaz a család lakta 150 éven keresztül, így tényleg elmondható, hogy a falak mesélni tudnának. A felújítás során falakig bontották, majd újraépítették, szigetelték, modernizálták, ugyanakkor a ház karakterét, formáit, nyílászáróinak stílusát megtartották.
Az ingatlan két szinten nyújt tágas teret az itt lakóknak, összesen 6 szobával és 4 fürdőszobával.

Az alsó szinten egy garzon méretű nappali található, mellette szintén tágas konyha étkezővel. Ezen a szinten 2 külön nyíló hálószoba található egymástól távol, az épület két végében és mindkettőhöz saját fürdőszoba tartozik. Ezen a szinten tárolók, gardrób és kamra is helyet kapott.

Az emeleten nagyszerű térérzékkel galériát alakítottak ki, ennek köszönhetően a nappali átriumos jelleget kapott, belmagassága a tetőig húzódik. Az emeleti 3 szoba is különnyíló, az egyik teljesen különálló egy saját fürdőszobával.
A remek elosztás révén a ház több generációnak is alkalmas, valamint elszeparálható egységei révén otthoni folytatott munkavégzéshez is tökéletes.

A fűtésről és melegvízről vadonatúj gázcirkó gondoskodik, az alsó szinten padlófűtés is kialakításra került illetve egy cserépkályha is rendelkezésre áll.

A telek két utca között húzódik, így két irányból is van bejárat. A kert kellemesen buja, szép és koros gyümölcsfákkal és dísznövényekkel rendelkezik, rendkívül hangulatos. Külön praktikus és esztétikai értéke a terméskő falazatú, látványos fúrt kút.

A hátsó utcafronti bejárat felől egy 34 nm-es, dupla garázsnak épített külön kis épület is helyet kapott. Ezen felül udvari beálló is adott.
Az épület alatt pince húzódik.

Összességében egy különleges ingatlan, sajátos stílussal és adottságokkal. Ajánlom mindazoknak, akik az IDŐTÁLLÓ ÉRTÉKEKET, A NOSZTALGIKUS HANGULATÚ, UGYANAKKOR KORSZERŰ ÉS KÉNYELMES OTTHONOKAT kedvelik.

A környék önmagáért beszél, a heggyel, erdővel körbevett Nagykovácsi igazán népszerű település, hiszen természetközeli, átmenő forgalomtól mentes és mégis mindössze fél órányi távolságra fekszik Budapest központjától. Az Ófalu történelmi jellegű, városképileg védett terület. A 63-ás busz végállomása pár perc gyaloglásra van a háztól, a közelben vásárlási lehetőségek, fodrász, kozmetika, jóga és fitnesz szolgáltatások.

Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető.

További információért illetve megtekintésért keressen bizalommal a hét bármely napján.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!





Referencia szám: HZ073092

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144737134

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn