Eladó ház, Kistarcsa

company_logo

95 000 000

Ft

753 968 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 9., 12:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
126 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
370  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

BUDAPESTTŐL csupán néhány kilóméter távolságra, közvetlenül a XVI. kerület szélén, KISTARCSÁN keresi új tulajdonosát ez az ikerház fél.

A ház 2005 építésű, modern, csodás növényekkel mindenütt a ház körül. A tulajdonos szívügye mindíg a kert volt, ezt tükrözi a jelen állapot is. Az ingatlan 2 szintes, 126 nm, 4 szobás és étkezős-konyhás. A lakás alaprajzából kiindulva számtalan apró átalakítással, további megoldások valósíthatók meg, jól variálhatóak a falak.(lsd. szomszéd lakásokban.)
A telek teljesen intim, 370 nm. A parkolás saját udvari beállóval megoldott, akár 2 autónak is elegendő hely áll rendelkezésre. A kerti szerszámoknak kíváló kerti tároló, mely 9 nm, fából készült, nagyon praktikus pontja a háznak. A szomszédok nagyon barátságosak, összetartóak.

Az alsó szinten egy előtér/lépcső tér, nappali, étkezős konyha, nagy méretű fürdő+wc, kamra, tároló és egy tágas fedett terasz áll rendelkezésre. A fenti emeleten 3 szoba, egy fürdő+wc, innen az előtérből lenyíló létrán egy padlástérbe jutunk, ami ugyancsak sok nem használatos dolog rejtekhelyéül szolgál. A szobák normál méretűek, külön nyílnak, az előtér méretbeli adottságainak köszönhetően, gardrób előtérnek, akár irodai saroknak is hasznosítható. Fürdő óriási, variálható.

A belső kivitelezés a 2000-2010 évek stílusjegyeiben, műanyag, biztonsági redőnyös nyílászárók, risztó rendszer, fent hütő/fűtő klíma, Téli hónapokban gáz cirkó gondoskodik a melegről. Mindenütt padlófűtés, emeleten 3 db radiátor lett elhelyezve. Rendkívül alacsony fenntartású, télen 15000 Ft, nyáron 6-7000 Ft a gázszámla (3 fő esetén). Víz 5-6000 Ft, nyáron plusz a locsolás fogyasztása.

A ház 5 perc sétára az AUCHAN Bevásárló központtól, ahol MINDEN megtalálható. Hév megálló 15 perc, több busz járat 2 sarokra a lakástól. ÖRS V. tér autóval is gyorsan elérhető.


Iskolák óvodák helyben megoldottak, de a XVI. kerület közelsége is számos oktatási lehetőséget nyújt.
Érd.:Orosz Mária tel: email:

Referencia szám: HZ060179

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143727562

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn