Eladó ház, Felsőpakony

company_logo

199 000 000

Ft

1 990 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
13008  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Festői környezetben eladó luxus lovas birtok!
Pest megyében, Felsőpakonyon, 10 percre a fővárostól található ez a minden igényt kielégítő ingatlan komplexum. Ha valaki csendre és nyugalomra vágyik, de nem akar Budapesttől messze menni, akkor ez az ingatlan Önre vár!Elsősorban lovasoknak ajánlom ezt az ingatlant, mivel extra tereplehetőségek vannak a környéken. 4 évszakos lovaglópálya (55x25), automata öntözőrendszerrel, 20 m ugyancsak 4 évszakos körkarámmal várja az új lovas tulajdonosát. Az istállóban 8 boksz van, hideg-meleg vizes patamosó, nyerges, lovászlak külön wc. Továbbá van még 2 db angol box. A lovak és lovasok kényelmét szolgálja, hogy mindegyik karám és boksz önitatóval van ellátva.Kiváló lokációval rendelkezik, M0 5 perc (3km), M5 8 perc (5km) ezért nem csak lovasoknak ajánlom, mivel nagyon közel van a Nagybani piac. 24t teherautók is könnyen megtudják közelíteni az ingatlant, ezért raktározásra is alkalmas lehet az ingatlan. Ipari áram is rendelkezésre áll.Maga a birtok 2597 nm, ami be van kerítve. Továbbá tartozik hozzá 10411 nm erdő. -100 nm ház -250 nm istálló -80 nm szénatároló -200 nm garázs -10 nm gazdasági épület -10 nm kerti tároló -10 nm szaletli. A ház hűen tükrözi a környezetét, rusztikus bútorokkal van berendezve. Az ingatlan ára tartalmazza a konyhabútort, a többi bútor megegyezés szerint. A konyha, nappali és étkező egy nagy légtérben összpontosul. A nappaliból egy folyosón tudjuk megközelíteni a nagy fürdőszobát, amiben zuhanyzó és kád is helyet kapott. A fürdővel szemben a mellékhelyiség, amiben wc + bidé-t is találunk. A folyosó végén található jobbról-balról egy-egy gardrób szoba. A ház zárásaként a két szoba van, amiben kipihenhetjük magunkat, mivel itt nincs kutyaugatás, autó zaj. Ha kinyitjuk az ablakot, akkor az erdőre vagy a kertre látunk rá. A ház körüli rész gyönyörűen parkosított. A kertben automata öntözőrendszer, vakondháló, csöpögtető rendszer van kialakítva. Az ingatlan este is gyönyörű, mivel mindenhol stílusos kandeláberek szolgáltatják a fényt.
Hívjon és mutatom Önnek!Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, államilag támogatott kamatozású hitel konstrukciókkal és teljes körű ügyintézéssel.
Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása  minden egy helyen az Ön kényelméért.
Berényi Zoltán

Referencia szám: HZ084481

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146002786

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn